Tribuna
PNL
Temperaturi de peste 30 de grade Celsius, în Sibiu, toată săptămâna
Temperaturi de peste 30 de grade Celsius, în Sibiu, toată săptămâna

Ultimele zile de vară calendaristică vine cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Doar dimineața, din când în când, se va semnala ceață.

Marți, vremea se va menţine frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare la munte. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 30 și 33 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade. Izolat, dimineața, se va semnala ceață.

Miercuri, vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 33 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade. Izolat, dimineața, vor fi condiții de ceață.

Joi, vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil. Izolat la munte se vor semnala averse trecătoare de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 31 și 33 de grade, iar cele minime între 16 și 18 grade. Izolat, dimineața, vor fi condiții de ceață.

Vineri și în weekend, vremea se va menţine caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când pe arii restrânse, mai ales la munte, se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 şi 32 de grade, iar cele minime între 13 şi 17 grade.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia