Tribuna
Teleșcoala se întoarce pe ecranele elevilor. Profesorii din Sibiu pot deveni prezentatorii emisiunii
Liuba STARII
3377 vizualizari
Teleșcoala se întoarce pe ecranele elevilor. Profesorii din Sibiu pot deveni prezentatorii emisiunii

Teleșcoala  se întoarce pe ecranele elevilor luni, 4 octombrie. Aceasta este destinată copiilor, care nu au acces la cursuri cu prezență fizică sau online.

Potrivit edupedu, în acest an,  emisiunea este introdusă în program cu întârziere, după ce mulți elevi au trecut deja la învățământul la distanță din cauza situației epidemiologice din localitățile lor, în condițiile în care, acum un an, ea a fost lansată chiar înainte să înceapă anul școlar 2020-2021. Acum, realizatorii caută încă profesori pentru a asigura conținutul educațional televizat.

“Echipa Teleșcoala adresează invitația deschisă către toți profesorii din țară, de a se alătura celui mai mare proiect tv de educație! Avem nevoie de dascăli care să susțină următoarele cursuri: Matematică – gimnaziu;
Limba și literatura română – gimnaziu; Matematică - liceu profil mate-info; Matematică - liceu profil pedagogic; Matematică - liceu profil tehnologic;  Limba și literatura română – liceu; Istorie – liceu; Biologie vegetală și animal; Anatomie; Chimie organic; Chimie anorganică; Pentru mai multe detalii, vă rugăm să trimiteți mesajele dumneavoastră de intenție, însoțite de CV la adresa de email profesor@tvr.ro”, anunță producătorii într-o postare pe Facebook.

*Programul Teleșcoala fost introdus de TVR la scurtă vreme după ce pandemia Covid-19 a determinat închiderea tuturor școlilor, în primăvara lui 2020. La începutul anului școlar 2020-2021, ea a fost reluată din primele zile de școală pe postul TVR 2, cu programe pentru elevii care se pregăteau pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat, dar acel program a fost prefațat de alte cursuri sub același generic – cursuri de competențe digitale pentru profesori și cursuri de limbi străine. În vara anului trecut, ministerul Educației, condus atunci de Monica Anisie, a organizat chiar o Gală dedicată profesorilor participanți la program, scrie edupedu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA