Tribuna
PNL
"Teleșcoala profesorilor" începe în 24 august, la TVR2
© Arhiva TRIBUNA
Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu Televiziunea Română, organizează programul de formare pentru cadrele didactice - „TeleȘcoala profesorilor”. Proiectul va debuta în 24 august.


"Pe durata a 15 cursuri, cadrele didactice vor avea posibilitatea să parcurgă conținuturi cu privire la utilizarea platformelor educaționale pentru susținerea de lecții on-line. Tematica abordată vizează funcționalitățile puse la dispoziție, în mod gratuit, de către Google și Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education și Microsoft Office 365", spun reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării.
Cursurile vor fi difuzate începând cu 24 august, de luni până vineri, în intervalul orar 9-9.30, cu reluare în aceeași zi, între orele 15-15.30, pe postul TVR2. De asemenea, aceste cursuri vor fi disponibile atât pe canalul de YouTube al Televiziunii Române, cât și pe cel al Ministerului Educației și Cercetării. 
„Pentru că educația trebuie să continue în orice condiții, Ministerul Educației și Cercetării vine în sprijinul tuturor cadrelor didactice din România prin acest program de formare, un program complementar-suport, menit să susțină învățarea online atât de necesară în condițiile actuale”, a spus Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării.
Programul de formare desfășurat între Ministerul Educației și Cercetării se înscrie în Strategia de dezvoltare a competențelor cadrelor didactice pentru învățarea online. (A. M.)

 

comentarii
1 comentarii

Gargara cu piuneze!
12.08.2020 20:05
Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia