Tribuna
Teatrul "Gong" servește "Meniul cu povești șoptite"
Teatrul
O platformă audio special creată pentru cei mici a fost lansată de Teatrul pentru Copii și Tineret "Gong" din Sibiu.


„Meniul cu povești șoptite” a fost creat ca o alternativă locală la anularea evenimentelor publice în incinta teatrelor din România. Prin intermediul acestei secțiuni, actorii rămân conectați cu fanii lor, cărora le citesc povești de noapte bună, contribuind, totodată, la dezvoltarea unui nou public pentru teatrul sibian. Toate înregistrările sunt disponibile gratuit, pe teatrulgong.ro, iar lista fișierelor audio este actualizată zilnic. Prima poveste distribuită în acest meniu este „Zâna Zânelor” de Petre Ispirescu, în lectura Luciei Barbu.
„Pentru noi e foarte important să rămânem în legătură cu publicul nostru, promovând interacțiunea chiar și în mediul digital. În același timp, suntem conștienți că doar împreună putem crea un cadru-suport pentru a trece mai ușor această perioadă de criză și am fost bucuroși să ne reconfigurăm programul cu sprijinul total al administrației locale. E important ca cei mici să nu rămână prea mult timp în fața ecranelor luminoase, cu atât mai puțin seara, înainte de pregătirea pentru un somn odihnitor. Așadar, aceste podcasturi audio sunt o alternativă înțeleaptă pentru publicul nostru”, spune Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu.
Momentan, toate spectacolele și manifestările cu public ale Teatrului „Gong” sunt amânate pe perioadă nedeterminată. 
Între timp, potrivit lui Adrian Tibu, angajații Teatrului pregătesc proiectele ce vor lansa redeschiderea cu public în sală.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA