Tribuna
Sevis
TAROM deschide ruta Sibiu – Stuttgart
Sorana MAIER
2051 vizualizari
TAROM deschide ruta Sibiu – Stuttgart

TAROM – Compania Națională de Transporturi Aeriene a României, cel mai longeviv partener al Aeroportului Internațional Sibiu, va lansa ruta Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 iulie 2018, anunță Aeroportul Internațional Sibiu. 
Cursele vor avea loc în zilele de miercuri, vineri și duminică, plecare sin Sibiu la 9.25 și sosire la Stuttgart la 11.25, iar plecare din Stuttgart la 17. 20 și sosire la Sibiu 19.20.
În acest moment, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania aeriană TAROM operează zboruri directe spre München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă. Ruta Sibiu – München este operată de de 19 ani, încă din anul 1999.
„Creștem capitalul de încredere al companiei Tarom. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivității noastre pe piață. Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că, odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart, răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat  Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM. 
Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, spune că noua rută este un pas important spre extinderea parteneriatului. 
 „Între Aeroportul Internațional Sibiu și Compania Națională TAROM există o cooperare de succes, pe care dorim să o dezvoltăm în continuare. Prin deschiderea acestei rute facem încă un pas important în extinderea acestui parteneriat, care prin eforturi comune răspunde așteptărilor comunității deservite de Aeroportul Internațional Sibiu. Pe această cale, ne exprimăm  aprecierea pentru progresele semnificative înregistrate de compania TAROM și, nu în ultimul rând, avem convingerea că în anul Centenarului Tarom va fi «compania care unește România».”, soune Daniela Cîmpean.
Pasagerii zborurilor TAROM au inclus în prețul biletului transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (un bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil; catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea.
 
Potențial de turism și de business
 
„Echipa de management a Aeroportului Internațional Sibiu fructifică din nou, împreună cu compania Tarom, potențialul turistic și de business al regiunii pe care aeroportul o deservește. Deciziile companiilor aeriene în ceea ce privește lansarea de rute de la aeroportul sibian, printre care și ruta anunțată astăzi de către compania TAROM, Sibiu – Stuttgart, înclină tot mai mult balanța în direcția atingerii obiectivului principal al managementului actual, cel de a transforma aeroportul într-o companie profitabilă”, spune Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu.
„Zborul TAROM nou anunțat este rezultatul politicii de dezvoltare a traficului de pasageri al aeroportului care urmărește consolidarea și întărirea parteneriatelor existente. Crearea unui context atractiv pe termen lung pentru companiile aeriene este o condiție esențială pentru atragerea de noi rute sau extinderea celor existente. În mod cert, anunțul extinderii operațiunilor companiei aeriene TAROM la Sibiu validează această abordare și în același timp ne motivează pentru a menține această traiectorie ascendentă”, spune Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.
comentarii
1 comentarii

Exprimarea corecta este: " va relansa ruta Sibiu-Stuttgart!" Aceasta ruta a mai fost direct din Sibiu.
AIS
17.05.2018 16:31
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia