Tribuna
Târgul de Paşti vă aşteaptă în Piaţa Mare din Sibiu! Organizatorii promit un nou episod plin de surprize
Târgul de Paşti vă aşteaptă în Piaţa Mare din Sibiu! Organizatorii promit un nou episod plin de surprize
© arhiva Tribuna

O nouă ediţie a unuia dintre cele mai iubite evenimente organizate la Sibiu vă aşteaptă, în curând, în Piaţa Mare. Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism şi are loc în perioada 26.04.2024 - 07.05.2024. Povestea din acest an va duce noi surprize care vor încânta vizitatorii Târgului de Paşti, din ce în ce mai numeroşi de la an la an. Episodul din această primăvară va fi unul extins şi va dura 12 zile, aşa încât va fi vreme berechet pentru fiecare vizitator să se bucure de surprizele pregătite de organizatori. 
Anul trecut, Târgul de Paşti a oferit o premieră, cu zone special amenajate pentru relaxare şi zonă verde, cu mese şi spaţii pentru citit şi ascultat muzică. 
Şi la ediţia din acest an, vizitatorii Târgului de Paşti pot lua parte la activităţi interactive, ateliere de creaţie pentru cei mici, o vânătoare de ouă, cu premii, şi multe surprize. Cei mici vor fi, cu siguranţă, răsfăţaţii târgului fiindcă se pot distra în castelul gonflabil, pe trambuline sau pe pista de karting special amenajată pentru copii. 
Expozanţii îşi aşteaptă vizitatorii cu produse diverse, de la dulciuri, decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică, jucării, ouă vopsite manual și până la tot felul de bunătăți, precum miere, produse de patiserie sau clătite delicioase.
Anul trecut, Târgul de Paşti a avut loc în perioada 7 - 18 aprilie 2023 şi a adus la Sibiu 45 de expozanţi din toată ţara care au oferit produse specifice Sărbătorilor Pascale: ouă vopsite manual, pască gătită după reţete tradiţionale, cozonaci cu nucă şi stafide, dulciuri, jucării, articole de artizanat, suveniruri cu tematică pascală, etc. Ca şi în anii trecuţi, şi la ediţia din această primăvară, pe parcursul desfășurării evenimentului, în Sibiu va funcţiona și un trenuleț turistic pe traseul Piața Mare - str. Gheorghe Lazăr - str. Cetății - str. N. Bălcescu - Piața Mare.
Căsuţele amplasate în Piaţa Mare vor fi deschise în fiecare zi între orele 11 şi 21. 
"Târgul de Paște vă așteaptă cu o diversitate de produse de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite", a anunţat organizatorul evenimentului, Asociația Events For Tourism.

 

Arhiva foto: Ştefan Triheneacomentarii
6 comentarii

Trebe dulciuri la prostime. Zahăr gol, dacă se poate!
Un cititor
06.03.2024 07:29
Problema cu zaharul nu e la aceste targuri organizate din An in Pasti. Problema e la ce face fiecare acasa cu dulciurile in restul lunilor din an
06.03.2024 07:54
tu esti probabil capatul prostiei si te crezi tare destept
06.03.2024 11:54
Oule sunt un simbol anti-romanesc si ar trebui interzise. In locul lor trebuie gasit altceva cu specific romanesc ardelenesco-oltesc.
Mitica din Ghijasa de Mijloc
06.03.2024 19:16
Iar tiganie pe centru, trebuie interzis asa ceva pe centru, sa munte in alta zona aceste targuri !!
Jo
27.03.2024 14:31
E frumos la balci.... da' nu prea!
Poate vine si tanti primar si nenea presedinte sa le strangem mainile si sa se le ciocnim ouale.
La balci vine multi oameni (mai putin de soi, dar de toate soiurile) si e mancaruri bune... da' nu prea.
Mie imi place si la balciul de Craciun si la cel de Paste, ca e tare frumos... da' nu prea!
sibiAnus
09.04.2024 12:07
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA