Tribuna
Târgul de Paşti în Piaţa Mare - ou gigant, miei şi iepuraşi
Sorana MAIER
4125 vizualizari
Târgul de Paşti în Piaţa Mare - ou gigant, miei şi iepuraşi
* Ediţia de anul acesta se va desfăşura între 14 şi 24 aprilie * Vizitatorii târgului vor putea vedea în Piaţă un ou gigant, de 3 metri înălţime, un spaţiu cu iarbă naturală, unde copiii se vor bucura de miei şi iepuraşi, şi vor putea cumpăra cadouri de Paşti * Târgul va avea şi o "terasă a primăverii", unde sibienii vor putea servi produse de patiserie şi băuturi *
Târgul de Paşti de anul acesta se va desfăşura în Piaţa Mare din Sibiu, din 14 până în 24 aprilie, zilnic între orele 10 şi 19, şi va aduce vizitatorilor o serie de noutăţi şi surprize, între care un ou gigant de 3 metri înălţime, decorat cu flori şi ouă colorate, dar şi o mică grădină zoologică pentru cei mici, cu miei şi iepuraşi.

"Târgul de Paşti a debutat anul trecut în zona telefoanelor de pe Bălcescu, a fost o reuşită şi am aprobat pentru anul acesta amplasarea acestui târg în Piaţa Mare. Nu va fi foarte mare, nu va avea dimensiunea Târgului de Crăciun, ci vor fi aproximativ 20 de comercianţi", a explicat ieri primarul Sibiului, Klaus Iohannis. Anul trecut au fost amenajate doar 10 standuri.

Atracţii inedite

Una dintre atracţiile ediţiei de anul acesta va fi mini grădina zoologică, care va fi amenajată într-un spaţiu cu iarbă naturală, unde, în special, cei mici vor putea să se bucure de miei şi iepuraşi.
Ca semn distinctiv, Târgul de Paşti va avea un ou gigant, înalt de 3 metri, construit pe o structură metalică şi decorat de primăvară, cu flori şi ouă colorate.
Sibienii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse, cadouri realizate manual, produse bio din împrejurimile Sibiului, dulciuri, produse de artizanat, flori şi aranjamente florale şi multe alte produse atent selecţionate. Înscrieri pentru 20 de standuri

Comercianţii care doresc să se înscrie la Târgul de Paşti din Sibiu o pot face apelând numărul de telefon: 0748776147 sau prin e-mail la adresa: inscrieri@targuldepasti.ro. Taxa de participare este de 1.000 lei.
Târgul este organizat de Fundaţia AU-RO Austria pro România, în parteneriat cu municipalitatea sibiană şi este realizat de The Little Giant - Event Management.
Toţi cei interesaţi pot găsi în curând informaţii privitoare la Târgul de Paşti şi pe internet. Site-ul oficial al evenimentului va fi lansat în foarte scurt timp şi va include informaţii referitoare la locaţie, perioada şi orele de desfăşurare ale T ârgului, dar şi o listă cu produsele fiecărui stand, pe www.targuldepasti.ro
După ce va avea loc deschiderea oficială a târgului, site-ul va fi actualizat cu fotografii ale standurilor şi ale târgului, în general, şi cu filmuleţe de la faţa locului.comentarii
1 comentarii

Oul gigantic e oul lui Johannis. Daca tot nu-l poate folosi, sa-l expuna in public.
Vipera
11.03.2011 23:13
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA