Tribuna
PNL
Târgul de Paști din Sibiu: "Un punct de întâlnire pentru comunitate și un loc în care tradițiile și creativitatea se întâlnesc într-o atmosferă de sărbătoare"
Târgul de Paști din Sibiu:

Mult a fost, puţin a rămas până când, în Piaţa Mare din Sibiu, ne vom putea bucura de o nouă ediţie a Târgului de Paşti, unul dintre cele mai frumoase evenimente organizate în oraş. În acest an, târgul îşi aşteaptă vizitatorii în perioada 26 aprilie - 7 mai 2024. 
Această manifestare continuă să fie un punct de întâlnire pentru comunitate și un loc în care tradițiile și creativitatea se întâlnesc într-o atmosferă de sărbătoare, au transmis organizatorii evenimentului.
 
Variație și măiestrie la Târgul de Paști din Sibiu
 
Târgul de Paști din Sibiu oferă o experiență diversificată pentru vizitatori, care sunt invitați să descopere o gamă largă de produse artizanale, ce reflectă talentul și creativitatea expozanților. Bijuterii lucrate manual, obiecte decorative, produse de olărit și o varietate de cărți și felicitări create cu grijă sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru cei ce caută cadouri unice și pline de sens. Deosebite vor fi și tablourile lucrate manual, cu păpuși din macrameu, ce adaugă o notă de originalitate și farmec târgului, demonstrând îndemânarea și atenția la detalii a meșteșugarilor.
 
Delicii culinare și experiențe memorabile
 
Secțiunea culinară a târgului va încânta vizitatorii cu o varietate de gusturi, de la înghețată artizanală la coșulețe de Paști tradiționale, pline cu delicii ce evocă spiritul acestei sărbători importante. Cremele tartinabile gourmet completează această experiență gustativă, iar pozele la minut cu magnet oferă o modalitate creativă de a păstra amintiri din vizita la acest eveniment festiv.
 
Solidaritate și sprijin
 
Anul acesta, târgul pune accent pe solidaritate, oferind spațiu pentru două cauze sociale importante. O casuță va fi dedicată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu (DGASPC), iar o alta va găzdui reprezentanți din Ucraina, care vor prezenta produse și activități de sezon, reflectând spiritul comunității și al sprijinului reciproc.
 
Distracții pentru cei mici
 
Cei mici se vor simți ca într-un loc de joacă în Târgul de Paști din acest an. Pe lângă carusel și țarcul cu iepurași, copiii se vor putea plimba cu trenulețul pe șine sau cu trenul turistic, vor avea la dispoziție un spațiu pentru sărituri, un castel gonflabil și chiar o pistă de carting unde își vor putea testa talentul de mici șoferi. Aceste activități sunt gândite pentru a oferi amuzament și a crea amintiri plăcute pentru vizitatorii de toate vârstele.
Vă invităm la Târgul de Paști din Sibiu, pentru a experimenta bucuria tradițiilor pascale și pentru a vă bucura de o varietate de activități și produse. Târgul este deschis zilnic între orele 11:00 și 21:00 și reprezintă o ocazie ideală pentru a petrece timp de calitate într-un cadru festiv, au transmis organizatorii evenimentului.
 Pentru mai multe informații, vizitați facebook.com/targuldepasti.
 
Despre Târgul de Paști din Sibiu
 
Târgul de Paști din Sibiu este organizat de Asociația Events for Tourism și a debutat în 2009, marcând începutul unei tradiții în România, așa cum este și cazul Târgului de Crăciun din Sibiu. Este un eveniment care adună comunitatea locală și vizitatorii din diverse colțuri ale lumii pentru a sărbători împreună într-un spirit de unitate și bucurie.comentarii
8 comentarii

"Un unct de întâlnire pentru comunitate și un loc în care tradițiile și creativitatea se întâlnesc într-o atmosferă de sărbătoare"
Nu. E doar un loc creat din ratiuni economice. Ceea ce este capitalis-corect.
Onanist-incorect este sā pretindem in mod ipocrit-ortodox cā are alte semnificatii. Insāsi notiunea de " târg " implicā ideea de negot. Cā altfel se numea " locul de pelerinaj crestin din Piata Mare"
Iisus nu a vândut alune si migdale caramelizate ca semn al Învierii din morti si am dubii serioase cā la poalele Golgotei s-ar fi aflat o tonetā cu Vatā de Zahār " în vremea aceeeeeaaaaaa "
Gogu
24.04.2024 10:13
Targul asta nu e deloc pentru comunitate ,poate comunitatea afaceristilor din gasca politicului !
R2D2
25.04.2024 08:36
CJ Sibiu nu e capabil s[ organizeze un eveniment autentic ;i folositor. Acest târg are aceeași valoare de kitch ca și festivalul de rock din muzeul Astra si festivalul de circ alui Chiriac. Lipsește doar căsuța cu articole de pompe funebre așezată lângă cea cu seruri.
Un cititor
25.04.2024 09:05
Targul de Prosti! Pt. ca numai un prost poate cumpara nimicuri la supra pret!
Eu
25.04.2024 09:43
eu as prefera un parc (fix ca in alba iulia) in locul pietrelor din piata cea mare si anosta.
targul in cauza, e doar kitsch deloc ieftin.
matei
25.04.2024 11:03
Un targ pentru progresimea imbecilizata de tembelizor si antrenata in arta cosumerismului, introdusa si la noi in tara de cei care au nevoie de vite furajate pentru voturi en-gros. Absolut nici o legatura cu traditia, cu credinta, cu Hristos, sau cu Ortodoxia.
Sibian
25.04.2024 11:28
O aiureala cu care ne-am obișnuit de atâția ani! Nimic nou sub soare!
29.04.2024 09:54
la romani nu le trebuie cea mai mare catedrala ortodoxa din lume care ia numai bani dela oameni le trbuie fabrici care aduc profit tari si salari bune pentru muncitori dupa popi nu au nici un profitl
04.05.2024 09:34
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica