Tribuna
Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost deschis. Sute de sibieni s-au bucurat de căsuțe, patinoar și iluminatul festiv
Târgul de Crăciun de la Sibiu a fost deschis. Sute de sibieni s-au bucurat de căsuțe, patinoar și iluminatul festiv
© Răzvan NEGRU

Sibiul și-a recâștigat pentru o seară strălucirea din vremurile de dinainte de pandemie. Sute de localnici și de turiști au ajuns vineri seara în centrul orașului pentru a se bucura de deschiderea Târgului de Crăciun, după un an de amânare din cauza pandemiei. Iluminatul festiv al orașului a fost și el pornit cu același prilej.

Încă din cursul după-amiezii, centrul istoric al orașului a început să fie animat, iar spre seară, circulația auto în zona centrală s-a aglomerat din cauza numărului mare de sibieni și turiști care au venit spre zona centrală ca să fie prezenți la evenimentul de deschidere.

Vizitatorii târgului s-au bucurat de produsele ce se vând la căsuțe, în mare parte aceleași cu care sibienii s-au obișnuit de la edițiile precedente. Și patinoarul a fost la mare căutare, în special în rândul copiilor dornici de distracție pe gheață.

Accesul la eveniment se face prin două puncte speciale, unde vizitatorii pot intra doar cu certificat verde COVID. Deși perimetrul din preajma intrărilor s-a aglomerat la anumite intervale de timp, pe aleile dintre căsuțele din Piața Mare aglomerația nu a fost foarte mare.

© Răzvan NEGRU
 

Ediția de anul acesta, care se desfășoară în perioada 26 noiembrie - 2 ianuarie va fi o ediție adaptată condițiilor pandemice, accesul va fi permis doar în baza certificatului verde COVID, iar numărul căsuțelor este redus cu 30%.

Perimetrul de desfășurare a Târgului din Piața Mare este delimitat cu garduri și sunt amenajate două intrări și două ieșiri.

© Răzvan NEGRU

Numărul concomitent de vizitatori nu poate fi mai mare de 2.500 de persoane.

Tot vineri seara a fost pornit iluminatul festiva al orașului, atât în centrul istoric, cât și în alte zone care au fost împodobite cu ornamente luminoase.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU







comentarii
16 comentarii

Ce minunatie! Rahat cu perje!
26.11.2021 23:44
Certificat de vaxxin. Nenorociții. Vaxxin nu oprește nici o boală!

COVID tradus este chiar " certificatul verde" . Totul e pus la punct din timp. Iar acum că sa împrospăteze minciuna au trecut la alta " varianta" , " cea Sud Africană"!
C - certificat
O- of ( de)
V- vaccination ( vaccinare)
ID - identification ( buletin)

OMS -ul e noul guvern mondial. De acolo se împarte " lumina"
27.11.2021 01:35
stati acasa! totul va fi bine! dupa sarbatori vom avea inmormantari!
27.11.2021 11:42
@ 11:42

Sigur ca da. Cad vaccinatii pe strada ca mustele. Acum sistemul va lansa sperietoarea cu varianta omicron, alt val de isterie, alte statistici si cifre umflate. Alt val de vaccinari. Normal sa vina inmormantarile dupa.
27.11.2021 11:59
Pe patinoar cu masca! A luat-o lumea razna!????
Elena
27.11.2021 13:23
În contextul în care premierul Nicolae Ciucă se întâlnește cu ministrul Sănătații, Alexandru Rafila, pentru a stabili ce măsuri vor fi luate la noi în țară, având în vedere o mutație extrem de periculoasă a virusului sarscov2, despre care specialiștii spun că se transmite de patru ori mai rapid decât varianta Delta, a permite brambureala asta a vaccinaților care nu mai păstrează niciun fel de distanțare fizică și defilează în țarc fără măști de protecție, cei care au deschis târgul ăsta în asemenea condiții ar trebui cercetați penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor! Acești iresponsabili umblă apoi printre nevaccinați, în magazine alimentare, constituind adevărate bombe biologice! Ori terminăm cu mascarada asta discriminatorie și dăm posibilitatea tuturor cetățenilor să socializeze la astfel de târguri, ori băgăm restricții serioase pentru toți! Pentru că boala asta se transmite prin oameni, indiferent că sunt sau nu sunt ei vaccinați!
Cristian
27.11.2021 13:50
Chiar daca si unii vaccinati fac Covid, acestia fac forme usoare, ca un simplu guturai. Asa ca , nici nu se compara situatiile : cei vaccinati fac forme usoare, nu aglomereaza spitalele si nici nu cocoseaza bugetul de stat cu cheltuieli ametitoare cu tratamentul lor, pe cand cei nevaccinati sunt exact invers .
27.11.2021 19:25
Totul arata minunat. Multumim Primaria Sibiu !
L.M.
27.11.2021 19:27
asta e targ de Craciun? garduri, paza, certificate, segregare si cozi de zeci de metri unde sa sta umar la umar? nu mersi
dan
27.11.2021 21:46
Foarte frumos:). Mulțumim la organizatori !!!
Daniel.S
27.11.2021 21:49
@ 19:25

Propaganda ieftine jigodie mincinoasa ce esti. MOR vaccinatii pe capete. Ia uite cum stau treburile cu vaccinatii:

În Marea Britanie mor de două ori mai mulți vaccinați decât nevaccinați, spune fostul reporter al New York Times, Alex Berenson: "Nu știu cum să explic acest lucru altfel decât prin mortalitatea cauzată de vaccinuri"

Citește și: De două ori mai mulți adulți sub 60 de ani vaccinați au murit în Marea Britanie decât persoane nevaccinate din aceeași categorie de vârstă, în perioada martie-septembrie 2021

Vezi și: Cele mai multe decese COVID din Anglia sunt la persoanele vaccinate, arată Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie. RAPORT OFICIAL prezentat de echipa lui TUCKER CARLSON

Botswana: Toate cele 4 cazuri de infectare cu noua variantă sud-africană a SARS-CoV-2 care au fost depistate erau ale unor persoane „complet” vaccinate
27.11.2021 22:17
@ 19:25

Esti pus de Big Pharma sa faci reclama la vaccinuri??? Cati bani iei pentru propaganda vaccinista ticalosule??

Gheorghiță, de ce nu spui că ai pus botul la cașcavalul Pfizer, Johnson, Merck și mărunțișul aruncat de pe masa Big Pharma? DOCUMENTE dispărute de pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentelor. MApN are de dat explicații

Nu înțelegem de ce inspectorii ANI și ofițerii DNA și DIICOT refuză să se ocupe de șpăgile de milioane de euro pe care le primesc medicii din România, mai pe față sau mai pe dos?
Deghizate în sponsorizări, șpăgile mascate erau publicate până recent pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentelor în mod fragmentar, ba chiar selectiv, încălcându-se și în această privință legea. Dar chiar în timpul în care făceam documentarea pentru acest articol introducând pentru căutare în ultimii ani marele nume-cheie GHEORGHIȚĂ, toate sponsorizările de pe site-ul ANM au dispărut brusc.

Citiți și Câți bani a primit președintele Colegiului Medicilor de la Big Pharma, inclusiv producători de vaccinuri Covid. De ce doctorul Daniel Coriu, autor de știri false, nu-i poate judeca pe cei peste 70 de medici care au făcut Apelul contra Dictaturii Covid

Citiți și Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS
27.11.2021 22:21
Futu-va-n gura cu fake ul vostru de targ!
Jeguri ordinare care faceti oradul de ras pe plan national si mondial!
F
Jigodii perverse parvenite la sb, curve penale si politruci nemernici!

Handicapati care ati distrus orasul, praful si pulberea sa se aleaga de voi, toti care ati girat mascarada asta !

Animale si cadavre ambulante ce sunteti, nu va pasa ca orasul a ajuns un ghetou, o cocina infecta, plina de praf, de gunoaie si imbacsita de masini si parveniti!

Tarfe perverse ce sunteti, a incaput judetul asta pe mana voastra, a unor agramati perversi!

Sa plecati din sibiu, javre nenorocite! Sibieni, luati-va orasul inapoi din mainile curvelor, lichelelor, japitelor, parvenitilor, a mafiei din administratie, a mafiei serviciilor !!!

Criminali perversi, aveti cea mai mare rata de morti in spital pe tara! Criminali la comanda, asta sunteti! Cadavre ambulante!!!
27.11.2021 22:24
Ce comentarii jegoase a unora dintre cititori.Si numai daca mergi intr-o plimbare si admiri Targul de Craciun iti trezeste speranta ca viata va reveni la cea fost inaite de Covid.Covidul a zapacit omenirea si nu se intrevede o linistire si un control asupra virusului.Cel mai probabil santem supusi unei selectii naturale, in care cei care vor muri in proportie de peste 75% sant cei de peste 70 ani ,deci pensii mai putine de platit.
ION
28.11.2021 00:32
Viata nu va mai reveni la ce a fost inainte de "vaccinare". Nu are cum. Dumnezeu a lasat omului libertatea de a alege, iar satana mereu a vrut sa ii ia aceasta libertate.
Toate constrangerile de vaccinare si impunerile de certificate sunt de origine satanica. Acestea sunt impuse prin slugoii dracului, cei care au ajuns la conducere si nici macar nu au pus mana pe Biblie sa depuna juramantul.

Ne conduc satanistii. Un musulman impune dictutura, iar ateii din jurul lui o aplica. Toti anti-crestini, toti satanizati.

Toti cei vaccinati sunt modificati genetic. Nu mai sunt creatia Lui Dumnezeu. Sunt robotizati, spalati pe creiere si adusi la stadiul de sclavi ai satanistilor. Cand isi vor da seama ca au fost pacaliti, vor plange amarnic pentru prostia de a crede si a ceda la presiunile sistemului satanic.
Viata normala
28.11.2021 14:11
La care strălucire va referiri? La cea cand era primar Johannes? Cand mergea la Târgul de Crăciun, dar la Ziua Națională, nu?
Xyz
28.11.2021 20:08
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA