Tribuna
Sevis
Tânără urmărită de polițiști pe străzile din Sibiu. Nu avea permis, iar mașina nu era înmatriculată
Tânără urmărită de polițiști pe străzile din Sibiu. Nu avea permis, iar mașina nu era înmatriculată
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Urmărire ca în filme pe străzile din Sibiu, după ce o tânără de 30 de ani nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri. Aceasta fusese surprinsă circulând cu 73 de kilometri pe oră în oraș.

Incidentul a avut loc duminică dimineața, cu puțin timp înainte de ora 10.00.

Autoturismul condus de femeie pe bulevardul Vasile Milea a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 73 km/h.

  • „Conducătoarea auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea pe Șoseaua Sibiului - Aleea Șelimbăr, oprindu-se pe strada Rahovei. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit ca femeia aflată la volan, o sibiancă în vârstă de 30 de ani, nu deține permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat, autorizația de circulație provizorie a mașinii fiind expirată”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

comentarii
2 comentarii

Noi nu avem dreptul sa cunoastem cine-i autoarea?.Nu de alta,numai ca sa ne ferim de dansa,o fi de prin Moldova.
gogu
11.02.2019 10:58
Gogule daca afli numele cum o indentifici in trafic? Scrie undeva pe masina sau trebuie sa puna un banner pe luna din spate? Parerea mea.
Om sarac
11.02.2019 11:40
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia