Tribuna
Tânără din Cisnădie, arestată la domiciliu pentru acte cu violență, dusă în spatele gratiilor pentru că a încălcat măsura
Tânără din Cisnădie, arestată la domiciliu pentru acte cu violență, dusă în spatele gratiilor pentru că a încălcat măsura
© Răzvan NEGRU

O tânără de 19 ani, din Cisnădie, arestată la domiciliu din cauza actelor cu violență, a ajuns în spatele gratiilor, după ce a ieșit din casă, nerespectând decizia instanței.

Astfel, marți, polițiștii sibieni au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă emis de Judecătoria Sibiu pe numele ei.

„Persoana în cauză este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tâlhărie, fapte săvârșite în cursul lunii iunie a acestui an, în municipiul Sibiu. La data de 11 iunie, pe strada Hegel, tânăra ar fi lovit o persoană pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, iar la data de 15 iunie, pe strada Bastionului, prin acte de violență, i-ar fi sustras unui tânăr suma de 50 de lei. La data de 27 iunie, tânăra a fost reținută 24 de ore pe bază de ordonanță, a fost apoi arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după care instanța a dispus măsura arestului la domiciliu”, arată Poliția Sibiu.

Întrucât, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta nu a respectat obligațiile impuse de instanță, Judecătoria Sibiu a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Tânăra a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu, iar cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză. (L. B.)

 

 

comentarii
1 comentarii

Pe vremea lui Ceausescu stiti de ce Militia era temuta de scursuri de astea? In primul rand pentru ca te bateau de te cacai pe tine si te bateau in asemenea hal incat a doua oara nu mai indrazneai sa faci ceva nici daca te platea in aur.
Era bataie pana la lesin, te trezea si te batea iar ....
Era destul de educativa masura...pacat ca pentru scursuri de astea, exista drepturi ale omului.
Drepturile omului ar trebui sa existe doar pentru cei ce respecta aceste drepturi.
Atunci cand treci peste aceste drepturi si calci in picioare integritatea fizica a unei alte persoane, aceste drepturi nu ar mai trebui sa existe pentru tine.
Drepturi intelese gresit
21.11.2019 08:39
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia