Tribuna
AFF
Tânără căutată din aer și de la sol. Șeful Poliției Sibiu: „Luăm în calcul toate variantele”
Laura BUCIU
5851 vizualizari
Tânără căutată din aer și de la sol. Șeful Poliției Sibiu: „Luăm în calcul toate variantele”

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 25 de ani, care a plecat de la domiciliu în 5 februarie într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.  Este vorba de Angelika Claudia Maurer, în vârstă de 25 de ani, a cărei dispariție a fost anunțată în 15 februarie de sora ei. Aceasta le-a spus polițiștilor că fata a plecat de 10 zile fără a mai putea fi contactată.

„Sunt angrenate foarte multe forțe pentru că în ciuda tuturor eforturilor noastre de până acum nu am reușit să o găsim. Am solicitat și sprijin de la Inspectoratul General de Aviație, voluntari. Încercăm. E un areal foarte mare, foarte accidentat. Trebuie periat totul. Probabil la un moment dat o vom și găsi. (…) În zona respectivă a fost găsit buletinul ei, un telefon”, a spus șeful Poliției Sibiu, comisarul șef Tiberiu Iulian Ivancea.

Acesta a spus că nu sunt indicații că fata ar fi fost răpită.

Întrebat dacă se gândește la posibilitatea ca tânăra să nu mai fie găsită în viață, deoarece au trecut foarte multe zile de când a fost văzută ultima dată, Ivancea a răspuns: „Luăm în calcul această posibilitate”.

Obiectele despre care se crede că i-ar aparține tinerei au fost găsite în Pădurea Dumbrava, în locul de unde au pornit căutările

Angelika Claudia Maurer are 165 cm înălțime, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie.

Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

comentarii
2 comentarii

Sora asteapta 10 zile sa reclame ca a disparut, nici un coleg/prieten nu sesizează lipsa fetei?!? Cat de indiferenti, individualisti si egoisti am ajuns?!
Apoi mai trec inca 15 zile pana "autoritatile" incep cautarile?!?
In ce lume traim??
Lost in forest
01.03.2023 22:32
La 25 ani omul e matur-- deci??????? care e problema?? Lost in forest-- ce te miri atata?? doar sti cum merg treburile in romanica-- mai putin rapid decat melcul
02.03.2023 00:00
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA