Tribuna
Tânăr din Cisnădie, arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție și a mers la fosta iubită
Tânăr din Cisnădie, arestat pentru că a încălcat ordinul de protecție și a mers la fosta iubită
Foto cu caracter ilustrativ © https://www.facebook.com/politiasibiu

Un tânăr de 27 de ani, din Cisnădie, a fost reținut, apoi instanța a admis arestarea preventivă, după ce a încălcat ordinul de protecție și a mers la locuința fostei iubite. Individul a fost găsit, vineri seara, de polițiști, în locuința femeii.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cisnădie au fost sesizați despre faptul că un bărbat a pătruns în locuința concubinei, pe raza orașului Cisnădie, deși femeia beneficiază de un ordin de protecție emis de Judecătoria Sibiu împotriva bărbatului. Localnicul, în vârstă de 27 de ani, a fost depistat în locuința femeii, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a măsurilor impuse de instanță printr-un ordin de protecție”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în data de 6 noiembrie, în urma prezentării în fața instanței, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Cisnădie. (L. B.)

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA