Tribuna
Tânăr de 20 de ani, din Avrig, mort de gripă
Laura BUCIU
3770 vizualizari
Tânăr de 20 de ani, din Avrig, mort de gripă

Gripa a făcut prima victimă în judeţul Sibiu. Un tânăr de 20 de ani a murit vinerea trecută, au anunţat reprezentanţii DSP Sibiu printr-un comunicat de presă în cursul zilei de joi, 26 februarie. 

"În data de 20 februarie 2015 a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu un pacient în vârstă de 20 de ani, din Avrig, cu diagnosticul: Sindrom de detresă respiratorie acută. Suspiciune de gripă", se arată în comunicatul de presă.

Potrivit sursei, rezultatul probei anatomopatologice recoltate şi trimise la Institutul Cantacuzino, care  a fost primită în cursul zilei de joi, 26 mai a confirmat prezenţa virusului gripal AH3.

 

sursa foto: unilab.ro

 

comentarii
1 comentarii

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul
Maria
01.03.2015 15:28
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA