Tribuna
Tălmaciu: O viață cât un veac, pentru Eugenia Andreșel. La mulți ani!
Dan FRÂNCU
778 vizualizari
Tălmaciu: O viață cât un veac, pentru Eugenia Andreșel. La mulți ani!

Ziua de 6 decembrie 2023 a avut o însemnătate specială pentru doamna Eugenia Andreșel din Tălmaciu, membrii familiei și reprezentanții administrației publice locale fiind alături de dumneaei pentru a sărbători împreună trecerea în cel de-al doilea secol de viață.

Cu acest prilej, reprezentanta cea mai de seamă a seniorilor din Tălmaciu a primit urări frumoase, cuvinte calde, flori și cadouri. În schimbul celor primite, Eugenia Andreșel a bucurat vizitatorii cu vitalitatea, calmul și spiritul său, cu înțelepciunea deosebită, caracteristică de care nu foarte mulți mai sunt capabili în zilele noastre.

Originară din Câineni (județul Vâlcea), aniversata s-a căsătorit și stabilit la Tălmaciu după anii celei de-a doua conflagrații mondiale, a muncit la fabrica de ață și a ieșit la pensie în anul 1978. Din 1984 a rămas văduvă, dar s-a bucurat în continuare de o familie frumoasă, cu copii, nepoți și cinci strănepoți.

„Oamenii frumoși nu îmbătrânesc niciodată, rămân cu sufletul tânăr, devenind un exemplu pentru toți cei din jurul lor. Tălmaciu se poate mândri cu o frumoasă comunitate de seniori, care și-au trăit viața cu demnitate, dând dovadă de curaj și înțelepciune, chiar și în cele mai dificile momente. Din această comunitate face parte și doamna Andreșel Eugenia, care astăzi a împlinit o frumoasă vârstă de 100 de ani. Nu mulți se pot mândri cu o asemenea performanță. În semn de prețuire sărbătorita a primit din partea primarului orașului Tălmaciu, domnul Ioan Oancea, tort aniversar, diplomă de onoare, un cadou cu amintiri și un sprijin financiar. Îi dorim doamnei Andreșel Eugenia, sănătate, mulți ani cu bucurii lângă familie și cei dragi dumneaei. La mulți ani!”, au transmis, prin intermediul paginii de socializare, reprezentanții Primăriei Tălmaciu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA