Tribuna
Tălmăcenii s-au distrat la Zilele Orașului, cu Rita, Maxim și Traian Jurchela
Dan FRÂNCU
2002 vizualizari
Tălmăcenii s-au distrat la Zilele Orașului, cu Rita, Maxim și Traian Jurchela
Tălmăcenii au fost în sărbătoare în weekend. Fiii orașului, plecați în străinătate sau în diferite zone ale țării, s-au întors acasă, ca să își celebreze localitatea. Aceștia au petrecut cu muzică de diverse genuri, de la pop, sâmbătă, la folclor, duminică.

Zilele Orașului Tălmaciu reprezintă o sărbătoare care a devenit o tradiție. În această ediție am avut artiști invitați din toate zonele țării, din Banat, Olt, Ardeal, Moldova. Pe lângă muzică, ne-am pregătit cu tot ce își doresc oamenii. Am avut și plăcintă cu brânză  pentru pofticioși, și concursuri sportive. Sâmbătă au fost circa 2.000 de participanți, iar duminică cam 3.000", a spus Nicolae Petru Basarabă, primarul orașului Tălmaciu.
Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc sâmbătă şi s-a bucurat de prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene, printre care Lucian Radu, prefectul Sibiului, deputatul Ioan Terea şi consilieri locali.
Sâmbătă, pe scena din centrul oraşului au urcat, de la ora 18, Rita, Maxim, Dominique Simionescu, Emanuel Cîrstea, Maria Cojocaru şi The Swingers, iar duminică a fost o zi dedicată regalului folcloric, cu Ansamblul Folcloric "Valea Moaşei" din Sebeşu de Sus, Ansamblul Folcloric "Datina" din Tălmaciu, Ansamblul Folcloric "Doruleţ" din Racoviţa, Alexandra Posa, Ioan Dăncăneț, Gabriela Oancea, Cristina Posa, Ionela Sterp, Radu Goţa, Diana Lupu, Camelia Cosma Stoiţă, Marius Ciprian Pop, Traian Jurchela şi Traian Stoiţă, care a fost şi gazda evenimentului. Pe perioada celor două zile, DJ Valentino a fost cel care a întreţinut atmosfera, între orele 13 - 18.

Muzică și mâncare

Pe lângă muzică, cei prezenţi s-au putut bucura de mici, bere, cârnăciori la grătar, cocoloş cu brânză şi smântână, langoşi cu smântână și cașcaval, cu gem, ciocolată sau vanilie, şi gogoşi cu brânză, ciocolată, vanilie, gem sau șuncă și cașcaval.
În weekend, la Tălmaciu, prichindeii s-au putut distra în mașinile tamponabile, toboganele gonflabile și carusele.
Evenimentul a fost organizat de Primăria Tălmaciu şi de Consiliul Local Tălmaciu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA