Tribuna
Tâlhari la drumul mare. Patru tineri au pus un sibian să coboare din mașină și l-au lăsat fără bani
Tâlhari la drumul mare. Patru tineri au pus un sibian să coboare din mașină și l-au lăsat fără bani
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Trei tineri și o copilă de 17 ani vor răspunde penal după ce au tâlhărit un bărbat la drumul mare. Cei patru sunt suspectați că au obligat un sibian să coboare din mașină și i-au furat banii, respectiv 2.600 de lei.

În fapt, la data de 16 iulie, în jurul orei 23.50, un sibian în vârstă de 40 de ani mergea dinspre municipiul  Sibiu în localitatea Hosman, împreună cu patru persoane, cu un autoturism. La întoarcere, pe DC 45, cei patru l-ar fi determinat pe sibian să coboare din autoturism și i-ar fi sustras suma de 2.600 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, persoanele în cauză au fost identificate și prinse în cursul zilei de miercuri.

„Este vorba despre trei bărbați cu vârsta de 19, 20, 23 de ani și de o minoră în vârstă de 17 ani, toți domiciliați în municipiul Sibiu. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat integral și înapoiat victimei. Față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Secției 3 Poliție Rurală Agnita.  

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia