Tribuna
Sute de sibieni și turiști au petrecut Rusaliile la Grădina Zoologică
Andra MARINESCU
920 vizualizari
Sute de sibieni și turiști au petrecut Rusaliile la Grădina Zoologică
Sute de sibieni și turiști din mai multe județe ale țării au ales să își petreacă prima zi de Rusalii la Grădina Zoologică din Sibiu.


Grădina Zoologică din Sibiu a fost, duminică, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din oraș. Sute de sibieni și turiști din diverse județe, precum Alba, Hunedoara, Argeș, Vâlcea, Iași, Bacău, sau din București s-au bucurat de animalele de la Zoo, fotografiindu-le. 
"Este o perioadă foarte frumoasă a anului. Noi venim din Iași. Suntem, cumva, în trecere, prin Sibiu, pentru că mergem spre Maramureș. Ieri am ajuns la Sibiu, am mers la câteva spectacole ale Festivalului Internațional de Teatru, iar astăzi am vizitat Grădina Zoologică. Copiii sunt cei mai fericiți aici!", a spus Ioana, o tânără mămică de vreo 30 de ani. 
Unii dintre vizitatori au ales să se bucure și de lacul din Grădina Zoologică, închiriind bărci pentru a se plimba jumătate de oră. 30 de minute, pentru o barcă cu patru locuri, costă 30 de lei. 
Intrarea la Grădina Zoologică din Sibiu costă trei lei/ adult și doi lei pentru copiii peste trei ani, elevi, studenți și pensionari. 
Grădina Zoologică este deschisă astfel: Poarta 1  - orele 9.30 - 20 și Poarta 2 - 10 - 19.30.

 

 


comentarii
2 comentarii

Progres: Un singur Zoo în articol.
Un cititor
16.06.2019 22:17
Alt loc mai de Doamne-ajuta n-au gasit?
17.06.2019 07:57
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia