Tribuna
Sute de alergători, la startul Night Cross Challenge din Muzeul ASTRA
Sute de alergători, la startul Night Cross Challenge din Muzeul ASTRA
© Paul Baila
Sute de alergători s-au așezat la start, vineri seară, în Muzeul din Dumbrava Sibiului. Night Cross Challenge a reunit oameni de toate vârstele, din Sibiu și județele învecinate, care au alergat sub clar de lună pe aleile Muzeului pe unul dintre cele două trasee de 4,5 km, respectiv 9 km.


Nu au lipsit nici cursele copiilor, în deschiderea evenimentului.
"Competiţia a fost una de succes, presărată cu muzică bună, jocuri de lumini, premii şi multă voie bună. La finalul competiţiei, aproape de miezul nopţii, câştigătorii fiecărei categorii de concurs au fost premiaţi în aplauzele publicului. Gavril Ştefan Iulius la categoria masculin 9 km şi Panţa Diana la categoria feminin 9 km au fost desemnaţi Best Runners 2019. Rezultatele complete şi galeria foto sunt disponibile pe site-ul www.acceptaprovocarea.com și pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/SibiuChallenge.ro", spun organizatorii.
Night Cross Challenge este un eveniment sportiv prin care se dorește încurajarea mişcării şi, în particular, a practicării alergării pe timp de seară. Proiectul a fost organizat de Asociaţia CAB Sport. (A. M.)






comentarii
1 comentarii

De ce trebuie ca numele tuturor activităților, spectacolelor, festivalurilor să fie în limba engleză?
Un cititor
26.08.2019 19:07
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA