Continental
Tribuna
Summit-ul european 2019 la Sibiu: prefectul nu vrea șantiere pe drumuri
Sorana MAIER
2371 vizualizari
Summit-ul european 2019 la Sibiu: prefectul nu vrea șantiere pe drumuri

Prefectul județului Sibiu, Adela Muntean, s-a întâlnit marți cu directorii SC Apă-Canal SA, Transelectrica – Sucursala de Transport Sibiu și Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud SA pentru a discuta despre problemele care pot apărea pe durata Consiliului European Informal – summit-ul șefilor de stat sau de guvern programat să se desfășoare în 9 mai 2019, în municipiul Sibiu. 
”Prefectul Adela Muntean a dorit să se asigure că, în perioada respectivă, nu vor exista șantiere deschise pe principalele artere rutiere incluse în traseul oficialilor prezenți la summit”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului.
În ceea ce privește extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru localitățile Avrig, Mârșa, Săcădate și Glâmboaca, în urma discuțiilor inițiate de prefectul Adela Muntean, Transelectrica va veni în sprijinul SC Apă-Canal SA, prin emiterea avizului de amplasament. Proiectul, în valoare de 214 milioane de euro, cuprinde localități din județele Sibiu și Brașov.
Pentru a evita întreruperile majore ale furnizării energiei electrice, directorii Transelectrica – Sucursala de Transport Sibiu și Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud au luat o decizie comună și vor lega stația Cisnădie de stația Dumbrava, printr-o linie electrică aeriană. Astfel, se va realiza, „închiderea buclei” din jurul municipiului Sibiu. Proiectul va fi finalizat în acest an, se arată în același material.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia