Tribuna
Summit-ul de la Sibiu întârzie Evaluarea Națională a elevilor de clasa a II-a
Andra MARINESCU
1353 vizualizari
Summit-ul de la Sibiu întârzie Evaluarea Națională a elevilor de clasa a II-a
© Arhiva Tribuna
Elevii de clasa a II-a din județul Sibiu vor susține Evaluarea Națională mai târziu cu o săptămână, din cauza Summit-ului.


Cei 4.311 elevi de clasa a II-a din județul Sibiu  vor susține probele Evaluării Naționale în perioada 13 - 17 mai, în loc de 7 - 10 mai, cum este programat examenul pentru ceilalți elevi din întreaga țară.
Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Centrul Național de Evaluare și Examinare va transmite un set separat de teste și de caiete ale cadrului didactic pentru a fi administrate elevilor claselor a II-a din școlile aflate în județul Sibiu.
"Arhiva conținând aceste teste și caiete ale cadrului didactic va fi transmisă către IȘJ Sibiu prin aplicația de transfer subiecte CNEE - IȘJ pe data de 10 mai, urmând procedurile în vigoare. Acest demers va permite organizarea evaluării pentru elevii de clasa a II-a de către Comisia județeană de evaluare și de către Comisiile de la evaluare de la nivelul fiecărei unități de învățământ din județul Sibiu, în perioada 13 - 17 mai.
Elevii vor avea o săptămână de vacanță în perioada 6 - 10 mai, când toate unitățile de învățământ din municipiul Sibiu vor fi închise din cauza Summit-ului.
Summit-ul de la Sibiu prelungește  și vacanța de Paști a studenților. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al ULBS, fiind adoptată de Senatul Universității.
Summit-ul va avea loc la Sibiu la începutul lunii mai. Sunt așteptați 27 de şefi de stat şi de guvern din ţări europene, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt şi circa 800 de jurnalişti.






comentarii
1 comentarii

Evaluarea aceea, ca si cele de la clasele a IV-a si a VI-a nu-si are rostul... N-are nicio finalitate... Deci, nicio paguba...
@@@
23.03.2019 13:23
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA