Tribuna
Subunitate ISU, cu SMURD, pompieri şi descarcerare, înfiinţată la Şelimbăr
Subunitate ISU, cu SMURD, pompieri şi descarcerare, înfiinţată la Şelimbăr
Șelimbărul va avea subunitate ISU, cu SMURD, pompieri și descarcerare.


Consiliul Local Șelimbăr va avea în dezbatere în ședința din 26 iulie proiectul de hotărâre prin care se propune înființarea unei unități a Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Aici vor funcționa echipaje SMURD, de pompieri și descarcerare. Înființarea acestei subunități are ca scop principal reducerea timpului de răspuns și creşterea mobilităţii echipajelor de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă în comuna Șelimbăr, dar și în localitățile adiacente.
”Subunitatea va fi dotată cu ambulanță SMURD autospeciale de stins incendii, precum și echipamente pentru intervenții de descarcerare. Este un proiect extrem de important pentru comunitate. În multe situații, câteva secunde contează enorm. Noi vom economisi câteva minute cu această unitate pe care Șelimbărul o va construi”, spune Marius Grecu, primarul comunei Şelimbăr.
Potrivit proiectului, administrația locală își asumă construcția efectivă a clădirilor și anexelor, dotarea lor și plata ulterioară a utilităților. În rest, totul va fi achitat de către structura județeană.
Sediul se va construi pe strada Podului, la intrarea dinspre strada Mihai Viteazu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia