Tribuna
Subcarpați și Vița de Vie, la Focus in the Park
Subcarpați și Vița de Vie, la Focus in the Park
Cea de-a doua ediție a Focus in the Park începe joi, 22 august, la umbra copacilor din Parcul Sub Arini. După ce prima ediție a festivalului a adunat peste 20.000 de spectatori, a doua ediție vine cu și mai multe surprize, după cum anunță organizatorii.


Dacă anul trecut Festivalul s-a desfășurat doar în weekend, anul acesta distracția începe de joi și asta nu ar fi singura noutate. Alături de Continental, partenerul principal al ediției din acest an, Focus in the Park deschide o nouă zonă de festival, pe cealaltă parte a râului, într-o zonă umbroasă, răcoroasă, numai bună de degustat din bunătățile ce vor fi pregătite pe aleea de street food.


„Ne dorim ca cei care vin la festival să aibă o experiență completă și extraordinară, așa că totul este atent ales”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu, organizator al festivalului Focus in the Park.


Bine alese sunt cele 14 food truck-uri ce vor asigura ambientul culinar potrivit unui festival în parc. Lor li se vor adăuga trei standuri gourmet ce se anunță absolut delicioase. Tagliata de vită de la Cimbru, frigărui de berbecuț de la Arrosticini, curry aromat de la Indivan, burgeri zemoși de la Gastro sau de la Two Chefs, sandwich-uri cubaneze, fish and chips de la Codfather sau cele mai bune eclere din lume, „coapte” la Sucre sunt doar câteva dintre bunătățurile ce te îmbie la un picnic la umbră în cel mai frumos parc din Sibiu. Iar cum mâncarea trebuie stropită, berarii sibieni și invitații lor din țară vor asigura bere rece și spumoasă pe parcursul celor patru zile. Va fi greu să alegi între Nembeer sau Csiki Sor, între Zăganu sau Arădeana, ca să nu mai vorbim de Bere cu miere sau Carol Beer. Și încă mai sunt opțiuni.


"Iar muzica… Păi să începem cu Subcarpați. Cea mai în vogă trupă din România a momentului. La Arenele Romane, la Electric Castle, la Creative Fest, peste tot pe unde au cântat au făcut-o în fața unei audiențe de mii sau zeci de mii de oameni. Modul în care Subcarpați reinterpretează folclorul îi face unici și cu atât mai iubiți. Vița de Vie? Cei mai mulți dintre noi am crescut cu Basul și cu toba mare. Adrian Despot este unul dintre cei mai buni muzicieni ai României iar împreună cu colegii săi de trupă a ținut sus de tot steagul rock-ului românesc mulți ani la rând, și încă o fac. Muzicieni? Sebastian Burneci este, cel mai probabil, cel mai bun trompetist din România. Prim-trompetist și solist al Big-Band-ului Radiodifuziunii române, Sebastian Burneci vine la Focus in the Park cu un proiect propriu ce se anunță de-a dreptul magic. Firma, Jurjak, Toulouse Lautrec, Implant pentru Refuz, Denorm, toți sunt la Focus in the Park în acest sfârșit de săptămână. Iar la umbra celor mari cresc și cei ceva mai mici, iar trupele locale n-aveau cum să lipsească de pe Focus Stage, așa că ne vom revedea cu Suburbia11 și cu I`m the trip", spun organizatorii.


Focus in the Park și Backyard deschid în acest an o nouă zonă de festival în parc, pe cealaltă parte a râului, unde pe Backyard Stage, alături de Sebastian Burneci, vor mai urca Ana Coman, JazzyBit și Maru. Alături de trupe și artiști, pe Backyard Stage se vor perinda o întreagă pleiadă de DJ locali și din țară, Jayraa, Moonsound, DSCNTD, Radu Nicolaescu și mulți, mulți alții.
Focus in the Park este un eveniment organizat de Asociația Focus Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Sibiu. Partenerul principal al manifestării este Continental Automotive, iar cel oficial Consiliul Județean Sibiu.
Sponsorii Festivalului sunt Heineken, Strongbow, IQOS România, Food Panda, Red Bull România, Coca-Cola și Jagermeister, iar partenerii strategici Centrul Cultural German Sibiu și Forumul German Sibiu.  Set Up, Plastic Pro,  și Backyard sunt partnerii de tradiție ai evenimentului.  


Programul Focus in the Park 2019


FOCUS Stage:
23 august:
*19:00 concert Suburbia11
*20:15 concert Jurjak
*21:45 concert Subcarpati
24 august:
*19:00 concert I`m the trip
*20:00 concert Toulouse Lautrec
*21:30 concert Firma
25 august
*19:00 concert Cardinal
*20:00 concert Denorm
*21:00 concert Implant pentru Refuz
*22:20 concert Vița de Vie
BACKYARD stage by Continental
22 august:
*17:00 DJ set Backyard DJ
*19:00 concert Ana Coman
*20:00 DJ Set Moon Sound
23 august
*12:00 DJ set Backyard DJ
*18:00 concert Jazzybit
*19:00 DJ Set Radu Nicolaescu
 24 august
*12:00 DJ set Local Heroes
*18:00 concert Maru
*19:00 DJ Set DSCNTD
25 august
*12:00 DJ set Backyard DJ
*18:00 concert Sebastian Burneci
*19:00 DJ Set Jeyraa


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia