Tribuna
Fabrica Sevis
Studiul de fezabilitate contractat de Consiliul Judeţean Sibiu pentru Varianta Ocolitoare Sibiu Sud
Studiul de fezabilitate contractat de Consiliul Judeţean Sibiu pentru Varianta Ocolitoare Sibiu Sud
Consiliul Judeţean Sibiu a semnat, la sfârşitul săptămâni trecute, contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate a Variantei Ocolitoare Sibiu Sud. Prin acest studiu se vor stabili soluţiile tehnice pentru traseul optim al variantei şi costurile investiţiei.

Dintre cele 6 oferte depuse, a fost desemnată câştigătoare oferta asocierii de firme: BETA COPS SRL şi TOTAL ROAD SRL, care va elabora documentaţia pe o perioadă de 6 luni de la emiterea ordinului de începere, termenul de finalizare fiind  la începutul anului 2022.
De asemenea, proiectanţii vor realiza o serie de studii de teren, documentaţii pentru culoarul de expropriere şi pentru emiterea acordurilor şi avizelor.
Valoarea totală a contractului este de 3.082.760,00 lei fără TVA, investiţie finanţată din  bugetul local al judeţului Sibiu.
Traseul Variantei Ocolitoare Sibiu Sud porneşte  din drumul naţional DN7H, în apropriere de nodul de autostradă - Şura Mică şi se sfârşeşte în drumul naţional de interes european E68 (Arad - Sibiu -Braşov), în apropriere de nodul rutier la autostradă - Şelimbăr, străbătând 6 unităţi administrativ teritoriale: Sibiu, Cristian, Poplaca, Răşinari, Cisnădie şi Şelimbăr, pe o lungime de aproximativ 20 de km.
"Varianta Ocolitoare Sibiu Sud va fluidiza traficul urban, periurban şi de tranzit, va reduce emisiile de carbon, contribuind la un judeţ verde,  iar dezvoltarea economică şi turistică se va îndrepta şi către zonele din sudul Municipiului Sibiu", a explicat preşedinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.
Reamintim faptul că acest proiect se realizează în parteneriat cu Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi totodată, este inclus în Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1699/2020 care prevede aprobarea listei ce cuprinde proiectele de infrastructură şi transport în vederea includerii la finanţare în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

comentarii
2 comentarii

hauleu dragi tigani,fdgristi,sibieni,arucam iarasi niste bani pe studii de fezabilitate made in phodor/CURcan/cimpan
adt3
27.07.2021 16:42
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte plină de bucurie din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat Dr.saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fosta și ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar spre surprinderea mea, el mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +12098373537 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și este, de asemenea, perfect în
1 VRAIE DE IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX BACK
3 FROTUL MIEREI
4 PROMOVAREA VRAJELOR
5 PROTECȚIA VRAJELOR
6 VRAJA DE AFACERE
7 VRAJA MUNCĂ BUNĂ
8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA CAZULUI CURȚII
lilian nikky
30.07.2021 23:24
Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia