Tribuna
Studenții din an terminal ai ULBS pot merge în America, cu bursele "Fulbright”
Andra MARINESCU
1192 vizualizari
Studenții din an terminal ai ULBS pot merge în America, cu bursele
Studenții din an terminal pot aplica pentru o experiență inedită, în Statele Unite ale Americii. Programul "Fulbright Student Award" a fost prezentat, recent, la Facultatea de Litere a ULBS, fiind adresat tuturor cursanților, exceptând medicina clinică, pentru programe de masterat sau cercetare doctorală, în anul universitar 2018 - 2019.


 

Detalii despre burse au fost prezentate de prof. Matthew Chernic, care a spus că va ajuta studenții dornici să aplice pregătindu-i în cadrul unor cursuri speciale.

Programul începe din august 2019, iar pentru a aplica studenții trebuie să își pregătească CV-ul, două eseuri, transcrieri academice, trei scrisori de recomandare și teste standardizate, în funcție de specializare. Termenul de trimitere pe iie.embark.com/apply/ffsp este 14 mai 2018.

Unul dintre eseuri vizează descrierea obiectivului studiului, iar altul se referă la personalitatea candidatului, de la prezentarea personală, la ocupație și scopuri.

Interviurile pentru candidații acceptați sunt programate în septembrie 2018, după care admiterea are loc în perioada octombrie 2018 – mai 2019, la București.

Dacă vă doriți să aplicați, începeți de pe acum să vă pregătiți! Cereți păreri, asigurați-vă că vede cât mai multă lume aplicațiile voastre, înainte de a le trimite, de la colegi, la profesori sau traducători. Trebuie să alegeți profesori care vă cunosc foarte bine pentru a vă redacta scrisorile de recomandare”, a spus prof. Matthew Chernic, de la Facultatea de Litere și Arte a Universității “Lucian Blaga” Sibiu.

Informații suplimentare pot fi obținute pe www.fulbright.ro sau office@fulbright.ro.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia