Tribuna
PNL
Studenții de la AFT depun jurământul. Activități dedicate Zilei Armatei
Studenții de la AFT depun jurământul. Activități dedicate Zilei Armatei
Cu prilejul aniversării Zilei Armatei României, Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va organiza o serie de activităţi după următorul program:

 

1. La data de 23 octombrie, începând cu  09.00, ceremonia de depunere a Jurământului Militar de către studenţii de anul I, în incinta instituţiei. Vor face legământ cu ţara 316 stu­denţi (94 de fete şi 222 de băieţi), şcolarizaţi pentru Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informaţii Externe, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

 Situaţia epidemiologică actuală şi condiţiile impuse pentru respectarea tuturor măsurilor de siguranţă sanitară în vederea prevenirii infectării şi transmiterii virusului SARS-CoV-2 fac ca evenimentul să se desfăşoare în format restrâns, însă poate fi urmărit live pe site-ul instituţiei www.armyacademy.ro şi pe pagina de facebook (https://www.facebook.com/Academia-For%C8%9Belor-Terestre-Nicolae-B%C4%83lcescu-din-Sibiu-419415781454960). 

2. La data de 25 octombrie, de Ziua Armatei României,  la ora 10.00, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, va avea loc ceremonia publică în cadrul căreia se vor depune coroane şi jerbe de flori.

Desfăşurarea activităţii a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare socială.

comentarii
1 comentarii

Voi sunteti idioti? ca profesionisti clar nu. Ce armata este in poza? ca nicidecum a statului roman, si nu imi aduc aminte sa se fi infaptuit unirea cu statul vecin.
doar eu
23.10.2020 09:43
Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia