Continental
Tribuna
Strategie ciudată pentru alegerile locale în PNL Sibiu: demisionează Răzvan Pop, e propus Tiberiu Drăgan și candidează Adrian Bibu
Strategie ciudată pentru alegerile locale în PNL Sibiu: demisionează Răzvan Pop, e propus Tiberiu Drăgan și candidează Adrian Bibu
© Arhiva Tribuna

Demisia viceprimarului PNL, Răzvan Pop, e un subiect confirmat de mai multe surse din interiorul partidului. Acestea vorbesc despre o posibilă propunere pentru funcția ce urmează să rămână vacantă în persoana consilierului local Tiberiu Drăgan.

Potențiala mișcare a liberalilor sibieni e ciudată în contextul în care se vorbește despre candidatura lui Adrian Bibu, directorul Sălii Transilvania, pentru funcția de primar al Sibiului din partea PNL.

Logica unei strategii pentru confruntarea electorală de la alegerile locale de anul viitor l-ar fi împins pe Adrian Bibu către funcția de viceprimar, statut ce i-ar fi putut crește notorietatea.

Tactica adoptată la nivelul organizației PNL Sibiu e privită cu scepticism și de unii liberali care consideră că un an în funcția de viceprimar i-ar fi crescut șansele lui Bibu la alegerile din vara anului 2020 pentru Primăria Sibiu.

Nu e prima oară când în mediul politic sibian se vorbește despre un non-combat între PNL și FDGR, chiar dacă ambele formațiuni au propriul candidat pentru funcția de primar.

Contactat telefonic de Tribuna, viceprimarul Răzvan Pop a declarat că încă nu a demisionat și nu are nimic de comentat, deocamdată, despre acest subiect.

comentarii
1 comentarii

mina lui turcana!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ardeo
19.04.2019 16:47
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia