Continental
Tribuna
Strada Turda va fi prelungită pentru dezvoltarea zonei industriale. Piste de biciclete și trotuare noi
Strada Turda va fi prelungită pentru dezvoltarea zonei industriale. Piste de biciclete și trotuare noi

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a semnat contractul pentru execuția lucrărilor de prelungire a străzii Turda, situată în zona industrială vest a orașului. În contextul extinderii unei unități de producție în zona acestei străzi, investiția este necesară pentru a asigura accesul spre și dinspre aceasta. Într-o etapă ulterioară, administrația locală va executa prelungirea până în Calea Șurii Mici a arterei, o măsură de îmbunătățire a mobilității prevăzută în Strategia de Dezvoltare Urbană Durabilă a Sibiului.

În urma unei proceduri de achiziție la care au participat doi ofertanți, contractul pentru prelungirea străzii Turda s-a semnat cu SC Terra Building SRL, având o valoare de 633.000 de lei. 

Acesta prevede că în termen de 3 luni de la ordinul de  începere a lucrărilor emis în 7 octombrie 2019 (fără a lua în calcul sezonul rece), constructorul va finaliza crearea unui drum cu o lățime de 7 metri, cu două benzi, cu o structură care să suporte traficul greu caracteristic zonei, crearea trotuarelor pe ambele părți ale drumului, cu borduri teșite pentru accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii, amenajarea de piste pentru biciclete pentru încurajarea mijloacelor de transport alternative, amenajarea sistemului de colectare a apelor pluviale și montarea sistemului de iluminat public stradal cu LED, potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia