Tribuna
Sevis
Strada Goga din Sibiu va fi închisă pentru șantierul Stadionului Municipal
Strada Goga din Sibiu va fi închisă pentru șantierul Stadionului Municipal

Lucrările de modernizare a Stadionului Municipal continuă, în următoarea perioadă fiind planificată instalarea elementelor metalice pe care se va construi acoperișul tribunei oficiale. Pentru amplasarea acestor elemente se vor folosi utilaje de mari dimensiuni, cu o rază mare de acțiune și, prin urmare, sunt necesare modificări în traficul din zonă, pentru siguranța celor care tranzitează, anunță Primăria Sibiu.

Comisia de Circulația a avizat închiderea circulației auto pe strada Octavian Goga, între sensul giratoriu de pe strada Nicolae Olahus și strada Dimitrie Anghel, în perioada 12 aprilie - 29 octombrie 2021, și închiderea circulației auto pe Aleea Mihai Eminescu, între Hotel Parc și strada Titu Maiorescu, inclusiv parcarea din fața Stadionului.


Rutele ocolitoare:


Pe Calea Dumbrăvii, tronsonul dintre Piața Aurel Vlaicu și str. Dimitrie Anghel, se va crea o bandă pentru mașinile care se deplasează dinspre bulevardul Mihai Viteazu sau Școala de Înot spre str. Dimitrie Anghel. Astfel se creează accesul spre strada O. Goga. Locurile de parcare aflate pe partea dreaptă de pe Calea Dumbrăvii, între sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu și str. Dimitrie Anghel (în această direcție) se vor desființa.

Autovehiculele care circulă pe Calea Dumbrăvii spre Piața Aurel Vlaicu nu vor putea vira la stânga pe str. Dimitrie Anghel, ci vor trebui să parcurgă sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu și apoi să se înscrie pe banda nou creată spre str. Dimitrie Anghel.

Aceste modificări în derularea traficului vor devia traseul de transport public nr. 15 care va circula pe o rută modificată: ...B-dul Mihai Viteazul – Calea Cisnădiei – str. Gheorghe Dima – Calea Dumbrăvii – str. Alexandru Vlahuță – str. Octavian Goga – str. Avrig.

Autobuzele nu vor mai ajunge în stația “ Sala Transilvania”, cea mai apropiată stație alternativă fiind “Lămâiței”, de pe Calea Cisnădiei.

comentarii
5 comentarii

cind va fi gata stadionul sper sa joace viitorul selimbar in divizia 1
adt3
09.04.2021 17:14
destept te crezi mai Selimbarene
09.04.2021 19:57
O tâmpenie,stadionul trebuia mutat în afara orașului,unde parchează câteva sute de mașini cu care vor veni suporteri la meci?
Eu
13.04.2021 00:01
Pe perioada lucrarilor, unde se muta parcarea de la Sala Transilvania?
CC
13.04.2021 15:45
Nebunie cu Viitorul Selimbar, o sa se bucure si Maricuta din parnaie!!!
Culae
14.04.2021 10:16
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia