Tribuna
PNL
Stop Cancer Stigma: lansarea seriei de evenimente „Mituri despre cancer”
Stop Cancer Stigma: lansarea seriei de evenimente „Mituri despre cancer”

Sus Inima Oncologie (SIO) anunță lansarea seriei de evenimente "Mituri despre cancer”. Primul eveniment are loc sâmbătă, 24 februarie, între orele 10:00 și 11:00, la Centrul de Suport Oncologic din Sibiu, strada Constantin Noica nr. 26. Acesta este un eveniment deschis - oricine dorește să petreacă dimineața alături de noi este binevenit.

Seria îsi propune să contribuie la dezmințirea miturilor legate de cancer, încearcând să promoveze informarea corectã în jurul îngrijirii și sprijinului persoanelor afectate de cancer. 

Prezentare generală a seriei de evenimente
Seria „Mituri despre cancer” va fi găzduitã de Maria Filip, directorul executiv al Sus Inima și, de asemenea, psiholog specializat în oncologie. 
Maria ne va ghida prin subiecte si discuții captivante cu medici specialiști, nutriționiști și terapeuți. Aceste întâlniri vor aprofunda diferite aspecte ale tratamentului și prevenirii cancerului, cu scopul de a ne ajuta sã descoperim adevărurile din spatele celor mai comune concepții greșite despre cancer.
Date cheie pentru 2024:
24 februarie - 30 martie - 27 aprilie - 18 mai - 29 iunie - 27 iulie - 31 august 28 septembrie - 26 octombrie - 23 noiembrie - 21 decembrie
Oportunități de participare
Participanții se pot alătura evenimentelor la fața locului, la Centrele de Suport Oncologic SUS INIMA. 
În plus, o transmisie live va fi disponibilă pe canalele noastre YouTube, Instagram și LinkedIn pentru cei care nu pot participa în persoană. 
De asemenea episoadele individuale vor fi accesibile pentru vizionare după eveniment pe platformele noastre de socializare, pentru a permite o informare cât mai largã.
Misiune și impact
Inițiativa urmărește să combată stigmatizarea asociată cancerului, prin abordarea și corectarea dezinformării, promovarea conversațiilor deschise, promovarea depistãrii timpurii, încurajarea măsurilor preventive și, în cele din urmă, construirea unei comunități deschise dornice sã ofere sprijin. Prin educație și dialog, seria își propune să ofere informații exacte și să sprijine luarea de decizii informate în ceea ce priveste de sănătate.

Despre Sus Inima Oncologie
SIO întinde o mână de ajutor oferind cazare gratuită și confortabilă pentru pacienții cu cancer, atenuând poverile financiare și emoționale associate contextului oncologic. 
În plus, oferim o gamă cuprinzătoare de programe și servicii specializate, adaptate pentru a sprijini persoanele care se confruntă cu provocări legate de cancer.
Angajamentul nostru de bază este să ne asigurăm că NIMENI NU TRECE SINGUR PRIN CANCER.
Invităm comunitatea să ni se alăture în această serie importantă de evemimente, pentru a învăța, a împărtăși și a crește împreună. Împreună, putem distruge barierele dezinformarii și stigmatizării, deschizând calea către un viitor în care cancerul este întâmpinat cu înțelegere, sprijin și speranță.

Pentru mai multe informații despre Sus Inima și/sau seria de evenimente vă rugăm să ne scrieți la: contact@susinima.eu, comunicare@susinima.eu

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA