Tribuna
Start la bălăceală în lacurile sărate de la Ocna Sibiului! Cât costă accesul şi ce gratuităţi sunt pe „Litoralul Ardealului”
Start la bălăceală în lacurile sărate de la Ocna Sibiului! Cât costă accesul şi ce gratuităţi sunt pe „Litoralul Ardealului”
© arhiva Tribuna

Vești bune pentru sibieni și nu numai. Se deschide sezonul de bălăceală la Ocna Sibiului. Vizitatorii vor plăti 15 lei pentru o zi petrecută pe “litoralul Ardealului”. Copiii au acces gratuit, iar adulții nu trebuie să achite parcarea. Tarifele sunt valabile până în 27 mai.

La Ocna Sibiului se tratează cu rezultate deosebite bolile aparatului locomotor, reumatismele degenerative cronice, preartrozele și artrozele, spondilozele, precum și diferite afectiuni ginecologice.

Complexul Lacurilor Naturale va pune la dispoziție pe lângă lacurile sărate și o piscină cu apă sărata pentru copii, piscine cu apă dulce, locuri de joacă pentru copii, filigorii, dușuri cu apă rece și caldă, terase, două parcări supravegheate cu camere video. În stațiune există peste 500 de locuri de cazare în hoteluri, pensiuni și camping, se arată pe site-ul oficial al stațiunii.

comentarii
3 comentarii

din ce data se deschide?
marius
11.05.2022 13:43
In ce data se deschide?
11.05.2022 17:59
Ieri 12.o5 am fost la Ocna.Gara arata de ani de zile ca un coteț de găini nu tu o cișmea, nu tu un wc.Degeaba faceți intii teren de sport și apoi faceți

.....Gară!Amintilnit la lacuri niște vopsitori care ca să zic asa masca u barele de lemn învechite și coapte ale lacurilor.Bineinteles ca nu au semnalizat aceasta operațiune printr un afiș și toată lumea s amurdarit cu vopsea.Se pregăteau dușurile ptr.sistemul electronic.Nu vi se pare ca acest lucru trebuia făcut mai din timp mai ales ca acest an iarna a fost f.blinda?!Eu știu ca iarna îți faci car și vara sanie!....
Lucia
13.05.2022 10:30
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA