Tribuna
Start la bălăceală! Cât ne costă "lupta" cu canicula la ștrandurile din Sibiu?
Liuba STARII
4057 vizualizari
Start la bălăceală! Cât ne costă

Vara a venit cu o întârziere la Sibiu și a adus temperaturile ridicate. Tot mai mulți sibieni se îndreaptă către ștrandurile și lacurile din județ și se bucură de bălăceală. Prețurile diferă, iar serviciile seamănă cu cele de pe litoralul românesc. Copiii și tinerii sunt printre clienții fideli, iar, în weekend, lor li se alătură și părinții, care vor să se răcorească și să-și încarce bateriile după zilele lucrătoare și obositoare.

Cel mai apropiat ștrand se află în...Ștrand. Complexul de agrement s-a redeschis după un an de pauză și oferă trei piscine pentru copii și adulți. Intrarea costă 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru studenți și pensionari. Prețurile se înjumătățesc după ora 16.Detalii: https://www.facebook.com/strandaquafun

 

Piscina este deschisă între orele 9 și 19.

Aqua Fun
Aqua Fun

Foarte aproape de Sibiu se află una dintre cele mai frumoase și mai intime piscine din zonă. Pe DJ 106 Sibiu-Cisnădioara, clienții se pot bucura de o, piscină încălzită, plajă, terasă, restaurant, ponton si loc de joacă pentru copii. Toate aceste facilități sunt disponibile în aceeași locație - “Versailles weddings and events”. În aer liber, înconjurați de natură și de un peisaj frumos, cu o bucătărie open space, sibienii vor achita 40 de lei. Rezervările se fac la 0733947286(7). (detalii https://www.facebook.com/BuonavistaBanqueting)

Ne deplasăm la ștrandul din Cisnădie. Aici, intrarea costă zece lei pentru adulți și cinci lei pentru copii, elevi și studenți. Cei care vor să închirieze șezlonguri sau umbrele mai trebuie să achite cinci lei. Astfel, vizitatorii vor primi acces la două piscine, una mai mare și adâncă pentru adulți și alta mai mică pentru copii. După o bălăceală vine și poftă de mâncare, care poate fi potolită cu o porție de mici cu muștar și pâine la prețul de patru lei, pește (opt lei/150 gr), cartofi prăjiți (cinci lei/150 gr) și crispy (14 lei/o porție). Ștrandul fiind deschis între orele 10 și 20. https://www.facebook.com/StrandCisnadie

© Măgura Cisnădie

Mai avem și o opțiune de la Tălmaciu. Ștrandul poate fi vizitat între orele 10- 20, o zi de bălăceală costând 25 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. Prețul include și închirierea șezlongului, iar pentru baldachin mai trebuie să adaugăm zece lei. (detalii  https://www.facebook.com/strandtalmaciu)

Sibienii se pot bucura de o zi însorită și la Veștem. Complexul de agreement propune o piscină exterioară, cu șezlongurile și zonele de odihnă amenajate pentru iubitorii de băi solare. Băuturile, cocktailurile, de asemenea, nu lipsesc din “meniul zilei”. Intrarea fiind 20 de lei, iar în weekend, aceasta se face pe baza rezervărilor. (detalii https://www.facebook.com/piscinavestala )

Mai avem și o variantă la Avrig. Aici, prețurile fiind 20 de lei/adult, 15/copil, închirierea șezlongului costă zece lei, iar cei care vor să închirieze un baldachin achită 50 de lei. (detalii  https://www.facebook.com/aquaclubelatis. Vizitatorii vor fi primiți între orele 9 și 22.

Săliște nu rămâne în urmă și propune o zi de odihnă cu 10 lei/adult și 5 lei/copil. la care se mai adaugă cinci lei pentru închirierea șezlongului.

Ocna Sibiului este potrivită pentru tratarea bolilor și îmbunătățirea sitemului imunitar. Până în 29 august, adulții vor plăti 30 lei/ zi, copiii 15 lei, iar parcarea va costa  zece lei. Aceste prețuri sunt, de asemenea, valabile, între orele 7 - 18, iar în intervalul orar 18 - 20 ele scad la 15 lei pentru adulți, iar copiii vor avea gratuitate. (detalii https://www.lacuriocnasibiului.ro

Tragem linia și constatăm că o zi de bălăceală ne va costa în jur de 150 de lei pentru toată familia.

Foto: Răzvan NEGRU, Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


comentarii
8 comentarii

De 150 de lei bag benzina si merg la neamuri , la mare.Mno, mai dau 150 la intoarcere, da m'am scos ...masa , casa...macar o saptamana
Mihnea
28.06.2021 19:05
Mai bine baga doar de 150 roni, si ramai la neamurile tale :))))))))))))))))))))))))))))))
@Mihnea
29.06.2021 13:54
Sibiul este cu mult peste tot ce am vazut in Europa la Aquaparkuri! Sa tinem capul sus romani!
Lotrean
30.06.2021 09:00
Bai Lotrene,tu ai orbu gaini,unde suntem tari noi romani.
Pt.Lotrean
01.07.2021 09:26
Tinere, ce fumezi ?
Zi-ne si nou, te rugam :))
@Lotrean
05.07.2021 09:15
Cred ca autorul (Lotrean) vrea sa zica ca daca citesti campaniile electorale si presa de sistem atunci avem un Aqua Park spre Rasinari, pe urma avem inca un Aqua Park pe Poplacii si pe viitor, de ce nu, unul chiar langa Marele Spital Regional. Sigur, a stricat unul mai inainte ideea asta dar se putea zice ca la toate aceste obiective se va ajunge pe o autostrada suspendata.
05.07.2021 10:39
de ce puneti in ghilimele: "lupta" cu canicula?
ghilimelele se pun cand cuvantul obisnuit se inlocuieste cu ceva neobisnuit in contextul respectiv. lupta nu inseamna doar pumni sau arme, inseamna orice confruntare. deci este formularea standard in situatia asta: duci o lupta cu canicula.
05.07.2021 12:33
Mai bine bagi benzina si mergi la Tg Mures, la weekend, ditamai locurile de joaca, bazine adevarate nu lacuri in curte la badea cartan!
alex
06.07.2021 18:54
Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia