Tribuna
Spitalul Județean de Urgență Sibiu a comandat mănuși chirurgicale, botoșei înalți, măști de protecție și halate de la două firme locale
Laura BUCIU
3316 vizualizari
Spitalul Județean de Urgență Sibiu a comandat mănuși chirurgicale, botoșei înalți, măști de protecție și halate de la două firme locale

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu încearcă toate variantele posibile pentru a fi în legătură permanentă cu distribuitorii de echipamente de protecție astfel încât stocurile să fie suplimentate constant, în contextul pandemiei. În acest sens, SCJU Sibiu a lansat recent către SC Coramed SRL o comandă de materiale sanitare de protecție. Este vorba de 1.000 de măști chirurgicale în două straturi, la un preț de 2,1 lei/bucată, de 2.000 de botoșei înalți tip cizmă, la un preț de 4,5 lei/perechea și de 2.000 de halate standard SMS, la un preț de 12,5 lei/bucată. Prețurile nu conțin TVA.

SC Coramed SRL are sediul firmei în Sibiu, iar secția de producție în Călan, județul Hunedoara.

Totodată, SCJU Sibiu a mai lansat o comandă către Metropolis Com SRL. De aici s-au comandat 5.000 de cagule de protecție la un preț 4,85 lei/bucată și 5.000 de halate de protecție la un preț de 13,75 lei/bucată. Prețurile nu conțin TVA.

„Aceste demersuri vin atât în sprijinul personalului medical cât și al pacienților, în vederea limitării expunerii acestora la riscuri suplimentare și evitarea creșterii îmbolnăvirilor”, au transmis reprezentanții Spitalului din Sibiu.

 

 comentarii
1 comentarii

Inchideti orasele, inchideti granitele si opriti toate transporturile de calatori pentru a opri virusul!
Nu mai asteptati!
Au asteptat italienii si spaniolii si acum ii jale!
Yo
19.03.2020 14:54
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA