Tribuna
Spitalul de Urgență, după soluția de schimbare a încadrării în dosarul ATI COVID: „Demonstrează că spitalul a acționat cu bună credință”
Laura BUCIU
952 vizualizari
Spitalul de Urgență, după soluția de schimbare a încadrării în dosarul ATI COVID: „Demonstrează că spitalul a acționat cu bună credință”

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au transmis prima reacție după ce procurorii au decis schimbarea încadrării în dosarul morților suspecte de la ATI Covid.

„SCJU Sibiu apreciază eforturile depuse de organele de urmările penală cu scopul aflării adevărului”, transmit reprezentanții instituției.

Potrivit reprezentanților SCJU Sibiu, faptul că în timpul probatoriului „nu a rezultat că pacienții internați pe secția ATI Covid a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au decedat ca urmare a unor acțiuni săvârșite cu intenție directă sau indirectădemonstrează că „spitalul a acționat cu bună credință, respectându-și misiunea de a salva vieți”. 

„Ne exprimăm încrederea în sistemul judiciar și avem convingerea că, în urma administrării cu imparțialitate a tuturor probelor necesare soluționării dosarelor nou - create, se va constata că nu sunt îndeplinite elementele constitutive ale vreunei infracțiuni”, mai spun reprezentanții Spitalului sibian.

Procurorii nu au exclus posibilitatea ca decesele din ATI Sibiu să fi survenit ca urmare a unor neglijenţe medicale, astfel că s-a decis disjungerea a 13 dosare noi, pentru fiecare pacient decedat și continuarea cercetărilor pentru ucidere din culpă, după ce un cadru medical a spus: „Și eu am ucis”.

 

comentarii
4 comentarii

pile,pile pile politice sa dea bine wenelul si pedeleupnlul-usr si fedegereu
06.12.2021 17:16
Da, a actionat "cu buna credinta" stiind ca executand protocoalele mortii nu pot fi acuzati de nimic. Scrie aici ca trebuie pus pe ventilatie mecanica, asa am facut. Ce conteaza ca mor 98% din ei. Asa scrie, asa facem.

Cu buna credinta ati facut lucrul dracului. Sa vedeti voi ce raspuns dati la judecata. La aia importanta, nu aici unde va scot fratiorii masonei basma curata.
Buna credinta
06.12.2021 18:21
Probabil că... spitalul a acționat cu bună credință. Dar prob că.... oamenii nu!!! Sau e vreunul pe care l cheamă "spitalul"???
Xxx
07.12.2021 11:29
ADICA NU M-AU OMORAT CU REA CRDINTA CI CU BUNA CRDINTA, CE MACABRU. CUM INDRAZNESC JAPITELE DE DOCTORI CIUBUCARI MIZERABILI SA TE LEGE DE PAT LA MAINI SI PICIOARE PESTE VOINTA TA???? CE ESTE LA ATI??AUSCHWITZ? FAC XPERIMENTEE PE NOI????DATI AFARA CI CE LEAGA BOLNAVII DE PAT
GIGI
07.12.2021 13:52
Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia