Tribuna
Jidvei
Spectacolul de dans şi muzică ”Legende”, astăzi, la Primăria Sibiu
Liuba STARII
1405 vizualizari
Spectacolul de dans şi muzică ”Legende”, astăzi, la Primăria Sibiu
Asociaţia "Diakoniewerk International" organizează azi, 6 decembrie, de la ora 19, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu, spectacolul de dans şi muzică ”Legende”. Acesta spune povestea Fecioarei Maria şi a Sfinţilor Andrei şi Nicolae prin dans experimental şi muzică tradiţională interpretată într-un mod original.

 

Spectacolul muzical va fi susţinut de Corul de copii al Parohiei Evanghelice C.A. din Sibiu, sub conducerea artistei Brita Falch Leutert şi de Orchestra tânără dirijată de Jürg Leutert care interpretează melodii preluate din tradiţia diferitelor etnii din Transilvania. Compania "Dis.Place" sub coordonarea artistei Teresa Leonhard prezintă momentul de dans în care sunt implicate persoane cu dizabilităţi din Centrul Ocupaţional al "Asociaţiei Diakoniewerk".

"Prezenţa persoanelor cu dizabilităţi în spectacole de cultură cu valoare artistică este pasul pe care dorim să-l facem în drumul nostru pentru o incluziune reală a acestora.

Proiectul 'Trecut – Prezent – Viitor' este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2019. Mulţumim Parohiei Evanghelice C.A. Sibiu pentru sprijinul logistic oferit pentru pregătirea spectacolului", spun organizatorii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

mega image

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia