Tribuna
Spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, pus în scenă, la Bucureşti
Spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?”, pus în scenă, la Bucureşti

Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu a prezentat sâmbătă, 19 octombrie, şi duminică, 20 octombrie, la Teatrul Bulandra, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, unul dintre cele mai noi spectacole din repertoriu: „Cui i-e frică de Virginia Woolf”, regia Andrei şi Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturică.
La Sibiu, spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” va fi pus în scenă pentru ultima dată în acest an sâmbătă,16 noiembrie, de la ora 19, la TNRS – Sala Mare.
Cui i-e frică de relaţiile familiale? Cui i-e frică de relaţiile conjugale? Cui i-e frică de femei şi bărbaţi prea obosiţi de viaţă? Cui i-e frică de amabilităţile de suprafaţă? Cui i-e frică de sinceritate? Cui i-e frică de jocuri „nevinovate”? Cui i-e frică de Martha şi George? Sau de musafirii lor, Nick şi Honey, care nici măcar nu bănuiesc ce noapte îi aşteaptă? Cui i-e frică de mame şi de taţi? Sau de fiii absenţi? De întâlnirile nocturne înecate în alcool? Sau de replicile incisive care muşcă din tine, „până la măduvă”? Spectacolul „Cui i-e frică de Virginia Woolf”, de Edward Albee, îi are în distribuţie pe Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Creţu şi Alin Turcu" (L.S)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia