Tribuna
"Acasă-i România!” - spectacol la Biblioteca ASTRA

Zeci de elevi ai Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” au fost răsplătiți cu aplauze miercuri după-amiază, pentru spectacolul "Acasă-i România!”, care a avut loc la Biblioteca Judeţeană ASTRA, în Sala Festivă din Corpul A. Pe scenă au urcat elevi din tot județul, care studiază la Școala Populară de Arte și Meserii "Ilie Micu” din Sibiu. 

Publicul s-a bucurat de muzica ușoară și populară interpretată de elevii claselor de canto muzică populară, muzică ușoară, instrumente de suflat și fluiere, ale profesorilor Mariana Anghel, Luminița Dejan, Cosmin Verde, Adrian Grecu, Ioan Răulea și Cosmin Diaconescu.

Prof. Mariana Anghel și managerul Școlii Populare de Arte și Meserii "Ilie Micu” din Sibiu, Alina Pinca, anunţă că vor participa şi pe 1 Decembrie, ca intrerprete, în spectacolul extraordinar "Noi suntem români!”, de la Sala Transilvania, organizat de Consiliul Judeţean Sibiu și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul - Junii” Sibiu. 
 
"Vă invit să ne fiți alături la Sala Transilvania la 1 Decembrie, pentru că vă așteaptă surprize noi. Nu pot să dezvălui încă despre ce este vorba, dar vă invit împreună cu colega mea de la Școala Populară de Arte, artista Mariana Anghel, să ne fiți alături în cadrul acestui mega spectacol, organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul - Junii Sibiului”. Îți mulțumim Silvia Macrea pentru că ne oferi cu atâta dăruire aceste spectacole de elită. De asemenea, mulțumim și Consiliului Județean Sibiu pentru sprijin. Cu ocazia zilei de 1 Decembrie aș dori să le urez românilor de pretutindeni, un sincer și călduros La mulți ani! Să nu uităm că acasă-i România!”, a declarat Alina Pinca.

După spectacolul de Ziua Națională, elevii Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” vor susține mai multe spectacole de colinde în municipiul Sibiu.

 comentarii
1 comentarii

Acasa-i Romania??? acasa dar nu toata - vreo 5 milioane sunt departe de tara -- adica 25/100 din popor plecat din cauza nebunilor si tradatorilor de la conducere-- dar cantam si defilam de parca habar nu avem in ce hal a ajuns tara Romaneasca -- vine vremea si foarte curand ne vom da seama dar va fii prea tarziu -- Desteapa-te Romane din somnul cel ce te poate ucide--
02.12.2023 19:33
Din aceeasi categorie
Q House

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA