Tribuna
PNL
Specialiști din SUA, Marea Britanie, Israel, Belgia la Congresul anual al Societății de Lentile de Contact și Suprafață Oculară de la Sibiu
Sorana MAIER
995 vizualizari
Specialiști din SUA, Marea Britanie, Israel, Belgia la Congresul anual al Societății de Lentile de Contact și Suprafață Oculară de la Sibiu

Congresul Anual al Societății de Lentile de Contact și Suprafață Oculară va avea loc anul acesta la Sibiu, în perioada 20-22 noiembrie, cu prezența unor reputați specialiști din România, Statele Unite ale Americii, Israel, Marea Britanie, Italia, Bulgaria, Belgia sau Republica Moldova.

Congresul are o tradiție de peste 20 de ani, dar ediția de anul aceasta va avea loc în mediul virtual din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

„De peste 20 ani ne întâlnim la începutul lui noiembrie la Sibiu. Situația actuală ne permite să ne întâlnim anul acesta doar online. Sperăm în vremuri mai bune. Lectori recunoscuți și constanți ai congresului vor dezbate probleme legate de boli rare ale suprafeței oculare, lentile de contact terapeutice și alte subiecte de interes”, spune președintele congresului, medicul sibian prof. dr. Adriana Stănilă.

Specialiștii vor prezenta studii referitoare la afecțiuni din domeniul oftalmologiei, vor vorbi despre tratarea miopiei, afecțiunea ochilor uscați, modalitățile de tratament prin tehnici inovatoare, afecțiuni rare în acest domeniu, terapii noi și alte teme, rod al unor cercetări care s-au întins pe parcursul mai multor ani. Prezentările vor fi completate cu dezbateri și mese rotunde și vor fi moderate de specialiști în domeniu.

Între medicii care vor prezenta lucrări în cadrul acestui congres se numără: Jennifer Craig din Noua Zeelandă;  Ursula Vogt, James Wolffsohn și Karl Aberdeen din Marea Britanie; Rodica Bîlba, Ala Paduca, Alina Brânza, Adrian Cociug și Valeriu Cușnir din Republica Moldova; Christina Grupcheva din Bulgaria; David Sullivan din Statele Unite ale Americii; Carina Koppen din Belgia; Ilena Abbate, Maurizio Rolando, Mauro Zuppardo și Domenico Schiano din Italia; Moodi Kuperman din Israel; Omur Ukahan din Turcia; Adriana Stănilă, Irina Ștefan, Camelia Bogdănici, Lucian Mares, Alina Dumitru, Cătălina Corbu, Daniela Șelaru, Ramona Barac, Simona Radu, Alina Panga, Valeria Coviltir și Daniela Goicea din Romania.

 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia