Tribuna
PNL
Spargere la Trident Mediaş
Vasile ANTIPA
2254 vizualizari

Au încercat să fure banii din seiful metalic din incinta Trident Mediaş, însă nu au reuşit şi au luat ţigări şi un laptop. Este povestea unor hoţi puşi pe căpătuială care au încercat în noaptea de luni spre marţi să fure banii dintr-un seif metalic al magazinului. Şeful firmei de pază de la Trident Mediaş a observat spargerea luni dimineaţă, anunţând de urgenţă Poliţia. Echipa de cercetare sosită la faţa locului a stabilit că hoţii au încercat să fure banii din seif, nu au reuşit însă acest lucru şi în cele din urmă, pentru a nu pleca cu mâna goală, au furat mai multe cartuşe de ţigări şi un laptop. Cazul este cercetat acum de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Mediaş, poliţiştii încercând să descopere autorii acestei spargeri.comentarii
8 comentarii

Ar cam trebui ca politistii nostri dragi sa mai aiba si ceva rezultate concrete! Vrajeala cu "ii stim, dar nu avem probe suficiente" nu prea mai tine. Un adevarat politist nu e un functionar public oarecare, blazat si plictisit, fara pasiune si respect pentru semeni aceasta meserie nu se poate face. Sau, se poate, asa cum se face acum!
Gigi
25.08.2010 07:50
Acu sa vegheti spargeri , vin bronzatii nostrii din franta.
io
25.08.2010 08:10
daca sunt incadrati tot felu de domnisoare, ciobani, si copilasi de bani gata.pe desupra le tai si leafa..asta e.dar in primul rand unde erau acei paznici cu simtul raspunderii bine dezvoltat?unde sunt camerele de supraveghere?bai militienilor ma gandesc ca stiti foarte bine ca trebuie sa i aveti in vizor pe cei care au mai lucrat pe acolo?
foarte bine
25.08.2010 09:49
Schimbati subiectul e vechi ca si jigodiile de patroni.
un cititor
25.08.2010 10:57
tu stii cati au trecut pe acolo, ca si angajati ? Stii cati bani, per total, nu a platit, ca si salarii, Trident Medias ?
Nici nu iti imaginezi.
E mai bine ca Politia sa nu faca nimic. Cel care a luat produsele a avut de a face cu Trident Medias si nu a facut decat sa isi recupereze o parte din bani.
Bravo lui / lor
@ foarte bine
25.08.2010 12:23
o da...mare paguba pentru teparul mateescu...asta i doar inceputul...oricum nu prea mai ai ce sa cumperi din imputisagul de trident dapoi sa furi...BRAVO HOTULE
bogdan
25.08.2010 13:08
bai ce tara : hotii nu au ce sa fure de la hoti ! Halucinant ! si peste toate astea articolul e scris de hotul de anti-pa ! halucinant !
mate escu
25.08.2010 19:58
eu eram ala cu flexu' da cautam gatul teparului de mateescu...
flexatu'
27.08.2010 23:12
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia