Tribuna
Spărgători de locuințe care au băgat spaima în șelimbăreni într-o noapte, prinși de polițiști
Spărgători de locuințe care au băgat spaima în șelimbăreni într-o noapte, prinși de polițiști

Doi bărbați din Caraș-Severin sunt acuzați că într-o singură noapte au dat iama în locuințele mai multor șelimbăreni, de unde au furat bunuri de circa 25.000 de lei. Cei doi au fost prinși de polițiști acasă și au fost reținuți.

Reprezentanții Poliției Sibiu au transmis că proprietarii a patru imobile din Șelimbăr au reclamat faptul că, în cursul nopții de 25 spre 26 februarie, persoane necunoscute au pătruns în locuințele aflate în construcție, de unde au furat bunuri în valoare totală de 25.000 de lei.

Oamenii legii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii șelimbăreni, s-a concluzionat că presupușii autori ai faptei ar fi doi bărbați, în vârstă de 26, respectiv 37 de ani, domiciliați în județul Caraș – Severin.

Datorită schimbului de informații cu polițiști din cadrul mai multor inspectorate de poliție din țară, s-a stabilit faptul că cei doi bărbați sunt bănuiți de săvârșirea de furturi din locuință în mai multe județe, iar în urma perchezițiilor efectuate de către polițiștii bihoreni la domiciliile unor persoane din județul Caraș – Severin au fost identificate bunuri susceptibile a proveni din furturi comise pe raza județelor Sibiu și Bihor. Mare parte din bunurile reclamate ca sustrase de pe raza localității Șelimbăr au fost astfel recuperate.

Miercuri, polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au percheziționat domiciliul suspectului în vârstă de 26 de ani, bărbatul fiind audiat și ulterior reținut de polițiștii sibieni 24 de ore pe bază de ordonanță. De asemenea, la aceeași dată, polițiștii bihoreni au luat măsura reținerii 24 de ore față de bărbatul în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârșirea unor furturi din locuință pe raza localității Sântandrei, județul Bihor.

Joi s-a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia