Tribuna
Spar Mediaş a tras obloanele
Vasile ANTIPA
1849 vizualizari

Magazinul Spar din Mediaş, inaugurat la sfârşitul lunii iunie 2007, a fost recent închis. Cel mai probabil din cauza crizei, reprezentanţii concernului Spar în România au decis închidere magazinului din oraşul de pe Târnava Mare. Magazinul era situat pe Şoseaua Sibiului şi a avut o suprafaţă totală de 2.550 de metri pătraţi. Potrivit reprezentanţilor Spar, investiţia de la Mediaş s-a cifrat la aproximativ 2,8 milioane de lei.
Spar a fost fondat în anul 1932 în Olanda, la nivel mondial, numărul total al magazinelor Spar fiind de peste 15.000, întinse pe 4 continente în 34 de ţări.comentarii
3 comentarii

Ne ne...nu criza a inchis magazinul Spar din Medias!
Fructele stricate, carnea alterata, metrii patrati de rapturi pline cu apa plata slaba calitate, lipsa de profesionalism a angajatilor! Asta a inchis magazinul Spar din Medias!

PS. Si s-a o mai spunem si pe aia romaneasca! Ce vine pe "vale", pe "vale" se duce! Cat de simple si adevarate sunt proverbele romanesti!
Un mediesan
09.12.2009 12:56
Asa le trebuie daca au fost nesimtiti si au mers cu preturi mari.Altii au mers cu preturile mai mici si supravietuies iar unii se mai si exting.
Tot un medesan
09.12.2009 13:30
Bravo Antipa!Magazinul Spar s-a inchis de vreo 3 saptamani si tu acum ai aflat si gata ai pus-o de-un articolas.Daca te documentai aflai ca inchiderea s-a datorat, pe langa cele mentionate de oamenii dinaintea mea, deschiderii procedurii de insolventa a companiei.Era o stire utila daca reuseai sa ne spui ce se va face in spatiul respectiv, fiindca circula tot felul de zvonuri
Executorul
09.12.2009 19:55
Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica