Tribuna
Spânzurat pe malul Lacului lui Binder
Vasile ANTIPA
3150 vizualizari
Spânzurat pe malul Lacului  lui Binder

Un bărbat de 54 de ani din Dolj, care lucra în Piaţa Cibin din Sibiu a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa joi dimineaţa. Omul s-a spân­zurat de creanga unui copac de pe malul Lacului lui Binder, cadavrul fiind descoperit în jurul orei 9. La faţa locului au ajuns lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, dar şi o echipă de poliţişti şi procurori, care au început cercetările. Echipa de anchetatori nu a descoperit nicio urmă de violenţă pe corpul bărbatului, în acest caz neexistând suspiciuni de omor. Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio, prin care îşi cere scuze mamei sale pentru gest şi solicită să fie îngropat lângă tatăl său. Ancheta în acest caz este continuată de poliţiştii sibieni.
comentarii
2 comentarii

Lacul se numeste de cand lumea LACUL BINDER si nu Lacul lui Binder , toata lumea stie de ce, asa ca nu trebuie NUME eXPLICATIV.
Fara a denigra persoana, regret sincer sfarsitul tragic,dar e nevoie de o precizare CLARA:In cazul ca s-a sinucis NU ARE VOIE NICIO BISERICA SA-L INGROAPE IN PAMANT SFINTIT...
Georg
06.07.2012 12:04
esti tare prost georg. mai citeste si tu o carte cand ai timp si nu te mai duce la biserica. biserica si religia sint pt. prosti, care nu vor sa gandeasca. R.I.P.
gigi
06.07.2012 16:53
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA