Tribuna
Sorin Grindeanu, împreună cu echipa PSD Sibiu, a vizitat șantierul tronsonului de autostradă Sibiu-Boița, care se apropie de finalizare
ADVERTORIAL
978 vizualizari
Sorin Grindeanu, împreună cu echipa PSD Sibiu, a vizitat șantierul tronsonului de autostradă Sibiu-Boița, care se apropie de finalizare

Lucrările s-au desfășurat conform graficului, iar constructorul estimează că, la finalul anului, tronsonul va fi deschis circulației.
"În 2017, au fost lansate toate procedurile, iar în 2019 s-au obținut toate acordurile și avizele pentru autorizația de construcție, a fost scoasă la licitație execuția lucrării și a fost semnat contractul de execuție. Toate aceste etape au fost parcurse în timpul guvernării PSD.
Finanțarea proiectului a fost asigurată în mare proporție din fonduri europene. PSD, prin Ministerul Transporturilor, a accesat fonduri europene, în special prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), valoarea totală a proiectului fiind de aproximativ 6,5 miliarde de lei.

Îmi aduc aminte de zilele în care au intrat primele buldozere și excavatoare, în anul 2019, pentru a realiza organizarea de șantier. Le spuneam, atunci, sibienilor, că urmează să realizăm acest tronson, însă erau foarte mulți sceptici, deși fondurile europene erau asigurate, iar contractul era atribuit. Acum, sunt bucuros că am reușit să ne ținem de cuvânt și, iată că Partidul Social Democrat a reușit să facă încă un lucru benefic pentru români.

Vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor, a vizitat, ieri, toate șantierele de pe tronsoanele autostrăzii Sibiu – Pitești, unde a primit asigurări că lucrările sunt în grafic. Cele mai mari sectoare ce urmează a fi construite, respectiv tronsoanele 2 și 3, au fost atribuite în timpul acestei guvernări, cu domnul ministru Sorin Grindeanu la conducerea Ministerului Transporturilor. Întreaga autostradă Sibiu – Pitești, conform contractelor în desfășurare, se va realiza în aproximativ 60 de luni, adică 5 ani.

Întotdeauna când a fost la guvernare, PSD a avut oameni capabili și a știut să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor. Îi asigur pe sibieni că, spre deosebire de ceilalți, care aruncă pe piață doar sloganuri, iar când trebuie să guverneze duc țara de râpă, PSD vine cu proiecte concrete și soluții bune pentru români și România!"

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu


comentarii
16 comentarii

doamne cat de norocosi suntem sa va avem la Sibiu...
un sibian
13.05.2022 13:03
Dacă nu blocau PSD-ii lucrările la autostrada Sibiu - Piteşti atâţia ani, acum deja puteam circula pe ea!
BON
13.05.2022 14:04
Ce treaba aveti voi mai nesimtitilor cu autostrada ? . Numai de poze sunteti in stare , ca altceva nu iese din voi . Nu va este rusine !
io
13.05.2022 14:23
Noroc ca n-au avut suficienta energie pesedistii sa opreasca si autostrada asta asa cum au facut 30 de ani cu toata infrastuctura rutiera si feroviara.
Gigi
13.05.2022 16:35
Ce rusine!
Alina
13.05.2022 19:05
ASTIA SUNT CA MUSCA PE GATUL PLIN DE SUDOARE A BOULUI CARE A TRAS TOATA ZIUA LA JUG -- IAR MUSCUTA SE LAUDA LA ALTA CAT DE GREA ZI A AVUT LA TRAS PLUGUL--- patrupedelor sunteti de rasul curcilor altii au muncit si voi va laudati---- meritati la stalp sa ba linga mustele
13.05.2022 21:27
CE SE MAI OFTICA PNL-ISTII SI USR-ISTII CA IAR AU REUSIT CEI DE LA PSD SI FAC AUTOSTRADA SB- BOITA! FELICITARI PSD !!!!!!
@
13.05.2022 21:59
Mai @-- aici nu-i vorba de partide indiferent care ar fi la putere -- e vorba ca nu trebuie sa se laude niciunul-- sa se laude cei ce muncesc nu putorile din partide OK.?------ Sa te lauzi tu care nu ai facut nimic doar sa dai din gura e pur si simplu obraznicie -- Apoi --1-- banii sunt de la platitorii de taxe --2-- Companiile care fac drumurile sunt straine ( noi nu mai stim a face drumuri )-- Deci nici un motiv de lauda indiferent ce partid se bate cu caramida in piept OK??
@-@
13.05.2022 23:32
Pai muncitorii de pe autostrada muncesc pt ca au fost unii care au facut proiectul au atras finantarea etc. De ce nu au muncit, muncitorii de pe santier cat au fost altii la guvernare? Poate pt ca ceilalti guvernanti PNL sau USR nu au stiut cum sa atraga fondurile europene ca sa aiba bani pt finantare? Forta PSD!
@@@
14.05.2022 06:57
vai steaua lor de securisti tradatori de neam, ratati in viata ! nulitatile si tradatorii, curvarii si gaozarii sexuali !

afara cu voi din sibiu, termite nemernice!
14.05.2022 10:52
tocmai asta este fița / : să te plimbi pe la boița !
Caterinca Valente
14.05.2022 13:24
Aportul celor doi măscărici la această lucrare este la fel de mare ca si al meu la construcția Canalului Suez!
14.05.2022 15:20
Autostrada s-a facut singura in mod clar, muncitorii au facut rost de materiale, bani si s-au apucat de lucru. Asta ne tot sun postacii de dreapta. Adica prostii pt ca sunt ofticati ca iar i-a iesit psd-ului. Fraierii care nu cred se pot duce pe santier sa vada.
@15 30
15.05.2022 00:09
Impozite pe salar, impozite pe cladiri , aprobari de acte, businesuri -- se strang banuti si formeaza bugetul statului-- iar alesii poporului??? au menirea sa foloseasca banii -pentru-- spitale, drumuri, scoli-etc -- deci pentru asta sunt alesi si iau salarii babane ---- capish domnule de la 15-30?? E datoria lor , pentru asta poporul ia ales nu sa doarma in plenuri sau sa faca selfiuri ca sa se laude----- Unul zicea de munca politrucilor?? -- proiecte, aranjamente , fezabilitate etc-- astea nu le fac politrucii ca habar nu au - ci proiectantii ,si cei ce calculeaza preturi , materiale plus probleme neprevazute ---- Asa ca mai lasati partidele la o parte ca niciunul nu are dreptul sa se laude. Iar vorbele pe care le folosesti denota ca esti inca la scoala -- si mai ai de invatat cum sa respecti pe cel ce are alta parere decat a ta .capish???
@ -@15 -30?????
15.05.2022 05:30
Daca e cum spui cu datoria politicienilor de a folosi banii din impozite pt constructii de ce nu a facut la fel si cei de dreapta? De ce a realizat obiectivul autostrazii doar psd-ul?
@@@@
15.05.2022 09:46
E datoria voastra ca cetateni ai Romaniei sa trageti la raspundere pe cei care nu-si fac munca pentru care au fost alesi ( imunitatea celor alesi trebuie desfiintata si trasi la raspundere) deci ??? nu mai votati pe cei ce doar fac gargara si dorm in plenuri -- -- daca mai votati pe cei ce va insala( si sunt anti normalitate ) atunci voi sunteti de vina ---------@ 09-46
15.05.2022 22:40
Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA