Tribuna
„Solidari Pentru Sibiu”, platformă pentru comunicare și donații în sprijinul spitalelor
„Solidari Pentru Sibiu”, platformă pentru comunicare și donații în sprijinul  spitalelor

Consiliul Județean Sibiu lansează platforma centralizată de informare și comunicare #SolidariPentruSibiu, accesibilă de pe pagina principală a site-ului cjsibiu.ro, pentru  a face vizibilă mobilizarea generală din ultima perioadă pentru susținerea sistemului de sănătate sibian.

#SolidariPentruSibiu este o platformă de informare, comunicare și acțiune, inițiată de Consiliul Județean Sibiu, pentru situația de criză cu care ne confruntăm, situație generată de răspândirea COVID-19.

 Folosind #SolidariPentruSibiu puteți face o propunere, puteți oferi o donație, puteți semnala o nevoie stringentă sau o situație umanitară în care ar trebui intervenit de îndată. Platforma include informații oficiale, situația fondurilor direcționate către spital și modul în care ele se utilizează, centralizarea nevoilor identificate la nivelul județului Sibiu și inițiativele comunitare active în județ.

Puteți contacta #SolidariPentruSibiu prin telefon la numărul 0786 887 589 precum și prin e-mail, la adresa solidari.sibiu@cjsibiu.ro.

Pentru a întări răspunsul sistemului medical județean la starea de urgență generată de noul coronavirus, Consiliul Județean Sibiu a alocat suma de 2 milioane de lei către Spitalul Clinic Județean de Urgențe Sibiu pentru dotarea cu materiale și echipamente. Alte 3,6 milioane de lei au fost investite de către spital în extinderea secției de Anestezie și Terapie Intensivă. Efortul financiar al autorităților este completat zilnic cu generozitate de foarte multe persoane fizice și entități private.

Facem astfel mai transparent răspunsul la nevoile celor care luptă contra cronometru împotriva răspândirii virusului, precum și acțiunile civice pornite de oameni extraordinari din proprie inițiativă. Suntem recunoscători că mii de sibieni și sute de companii au devenit solidari pentru a limita epidemia.

Mulțumesc tuturor voluntarilor, companiilor și instituțiilor care s-au implicat activ în acțiuni de combatere și limitare a efectelor COVID-19. Va fi nevoie și mai departe de implicarea fiecăruia dintre noi!”,  a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA