Tribuna
Șoferul băut care a provocat accidentul în care a rănit două tinere, una dintre ele însărcinată, reținut
Laura BUCIU
1447 vizualizari
Șoferul băut care a provocat accidentul în care a rănit două tinere, una dintre ele însărcinată, reținut

Șoferul care a provocat accidentul de duminică, de la intersecția DN 1 cu strada Doamna Stanca din Șelimbăr, a fost reținut, miercuri, de polițiștii Biroului Rutier Sibiu care au emis ordonanță pentru 24 de ore.

Duminică dimineața, în jurul orei 03.50, la intersecția sens giratoriu dintre DN 1 și strada Doamna Stanca, Șelimbăr, un șofer în vârstă de 34 de ani, sibian, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

Impactul a dus la rănirea gravă a celor două pasagere, una în vârstă de 17 și alta de 21 de ani, aflate în autoturismul condus regulamentar, precum și rănirea ușoară a șoferului acestui autoturism, în vârstă de 26 de ani, toți trei din județul Alba. 

La testarea alcoolscopică a conducătorului auto care a provocat accidentul a rezultat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. În urma rezultatelor analizelor probelor biologice realizate în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, la data de 6 februarie, față de șoferul sibian s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Între timp, tânăra de 21 de ani, care era însărcinată în două luni, a pierdut copilul, iar ea se află în stare critică.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA