Tribuna
Comunicat de presa
Şoferii vor putea fi depistaţi dacă trec pe roşu! Unde va instala Primăria acest sistem inteligent
Şoferii vor putea fi depistaţi dacă trec pe roşu! Unde va instala Primăria acest sistem inteligent

Dacă pe la noi, trecutul pe roşu a ajuns din banalitate ignorată până şi de suporturile de chipiu "sport" local, prin alte părţi, zilele şoferilor cu acest gen de apucături par numărate. Şi asta pentru că un oraş din România va avea un sistem capabil să depisteze şoferii care nu respectă culorile semaforului.

Şi nu, nu e vorba de Sibiu, aşa cum era poate gata să credeţi: şoferii de Vâlcea pot răsufla uşuraţi, n-o să-i deranjeze nimeni, aşa că îşi pot face de cap şi în continuare când urcă în cazanele care le ţin loc de maşini. 
E vorba de Cluj, primul oraş din ţară care face o astfel de "bucurie" şoferilor certaţi cu legea şi cătrăniţi pe bunul simţ. Pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, una din cele mai circulate artere din oraş, potrivit cluju.ro. 
Sistemul pregătit de autorităţi face parte dintr-un proiect de reabilitare care costă aproximativ 12 milioane de euro. Finanţarea este asigurată în proporţie de 2% din bugetul local, restul banilor provenind din fonduri europene. 
Lucrările de modernizare vor începe în această vară, iar Cluj-Napoca va fi primul oraş din ţară în care şoferii care trec pe roşu vor putea fi depistaţi. 

 

comentarii
1 comentarii

"şoferii de Vâlcea pot răsufla uşuraţi, n-o să-i deranjeze nimeni, aşa că îşi pot face de cap şi în continuare când urcă în cazanele care le ţin loc de maşini", frustrare, frustrare si iar frustrare, la Cluj sunt oameni normali la cap si asezati, la Sibiu pana si presa locala a devenit la fel de frustrata cum ii sunt si bastinasii. :)
Andrei
21.02.2019 15:26
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia