Tribuna
Șoferi în Sibiu: Nouă au condus cu dublul vitezei legale în oraș, alții morți de beți
Șoferi în Sibiu: Nouă au condus cu dublul vitezei legale în oraș, alții morți de beți
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Pe Șoseaua Alba Iulia, în trei ore au fost prinși nouă șoferi care conduceau cu peste 100 de kilometri la oră.

„Nouă dintre cei 15 șoferi, care s-au ales cu permisul reținut pentru depășirea limitei de viteză, au fost depistați duminică, în municipiul Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, într-un interval de doar 3 ore, între orele 16.00 – 19.00, circulând cu viteze cuprinse între 102 – 114 km/h, în zonă cu limitare la 50 de km/h”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

De altfel, în weekend, polițiștii sibieni au constatat 13 infracțiuni, au reținut 46 de permise de conducere, au retras 18 certificate de înmatriculare și au aplicat 572 de amenzi în valoare de 140.000 de lei.

„Pe linia combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, polițiștii rutieri au depistat 236 de șoferi care au circulat încălcând regimul legal de viteză, în cazul a 15 conducători auto fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, a mai spus Welter.

 

Mort de beat, pe Solidarității, a lovit mașina parcată și s-a oprit într-un cap de pod

 

Pe linia combaterii conducerii autovehiculelor de către șoferi aflați sub influența alcoolului, polițiștii au amendat și suspendat dreptul de a conduce pentru nouă șoferi, în cazul altor șase conducători auto fiind întocmite dosare de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin 1 din Codul Penal.

„La data de 2 august, în jurul orei 21.30, în municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 67 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Solidarității, a acroșat un autoturism parcat, și-a continuat deplasarea, iar la intersecția cu strada Frezorilor a lovit un cap de pod, evenimentele soldându-se doar cu pagube materiale”, a spus reprezentanții Poliției Sibiu.

În urma testării alcoolscopice a sibianului a rezultat o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

comentarii
3 comentarii

Ar trebui amenzi mai mari pt acesti vitezomani!
Radu
05.08.2019 17:46
Dacă s-ar face asta zilnic,după o lună două putem circula bine în Sibiu,cel puțin jumate din șoferi vor avea o mică vacanță.Alo,Polițla,merită să încercați și varianta asta,ar crește și bugetul țării și al Tursibului sau al comercianților de biciclete.Cei prinși băuți la volan ar trebui să fie pietoni pe viață,boala asta n-are leac.
ROMÂN
06.08.2019 06:17
Permisul de conducere este un privilegiu si NU un drept.
Marius
06.08.2019 09:21
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia