Tribuna
Șoferi beți, prinși la volan în Mediaș, Nocrich și Orlat
Șoferi beți, prinși la volan în Mediaș, Nocrich și Orlat

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus, luni, pe strada Hermann Oberth de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Brateiu. Polițiștii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a acestuia a avut un rezultat surprinzător: 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Tot luni, cu puțin înainte de miezul nopții, pe raza comunei Nocrich, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a cărui testare cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106E, în comuna Orlat, de către un localnic în vârstă de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, s-a stabilit că proprietara autoturismului, o femeie în vârstă de 34 de ani, din județul Brașov, i-ar fi încredințat sibianului autoturismul spre a fi condus pe drumurile publice deși cunoștea faptul că acesta nu deține dreptul de a conduce. În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv încredințare. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Anii Drumetiei

koenigfrankstahl

eeagrantsmediu

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA