Tribuna
PNL
Șoferi beți, prinși în trafic, în Sibiu
Șoferi beți, prinși în trafic, în Sibiu
© Răzvan NEGRU/Arhiva

Polițiștii rutieri au prins, în mai puțin de 24 de ore, mai mulți șoferi beți, pe străzi din orașul Sibiu și din județ.

Astfel, joi dimineața, la ora 06.00, pe raza orașului Tălmaciu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Gheorghe Lazăr  de către un localnic în vârstă de 40 de ani. Testarea șoferului cu aparatul etilotest a rezultat într-o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, pe numele tălmăceanului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În jurul orei 18.30, în Mârșa, polițiștii au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un avrigean în vârstă de 44 de ani, al cărui rezultat afișat de aparatul etilotest a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În această situație s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Seria șoferilor depistați conducând sub influența alcoolului s-a încheiat în jurul orei 23.30 când, pe bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Cisnădie, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penală. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia