Tribuna
PNL
Societatea de Drumuri a Consiliului Județean Sibiu, investiții de peste 2 milioane euro în utilaje
Societatea de Drumuri a Consiliului Județean Sibiu, investiții de peste 2 milioane euro în utilaje

Societatea Drumuri și Poduri SA Sibiu (DPS SA), compania Consiliului Județean Sibiu, a investit peste 2 milioane euro  în utilaje, autoutilitare și autovehicule, toate noi.

Directorul general al societății, Mihai Lisan, a trecut joi în revistă, în prezența președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, toate aceste mijloace,  afirmând că reprezintă, atât ca număr de utilaje cât și ca valoare, cea mai consistentă campanie de achiziții din istoria DPS SA.

„Este vorba despre 19 utilaje, autoutilitare și autovehicule noi . Dintre acestea, 12 au fost livrate, iar alte 7 vor ajunge la noi până în luna decembrie. O parte dintre aceste utilaje sunt o premieră în activitatea noastră și ne bucurăm că ne vor face munca mai ușoară  și mai eficientă”, a declarat Mihai Lisan.

Președinta Consiliului Județean Sibiu a spus că achizițiile sunt o etapă din reorganizarea DPS SA  și a salutat eforturile pe care managementul companiei și salariații le fac pentru a se ridica la nivelul așteptărilor cetățenilor.

„Ne-am asumat conectarea tuturor comunităților județului   printr-o infrastructură modernă, iar acest lucru nu se poate face decât prin mijloace moderne. DPS SA, în calitate de administrator al drumurilor județene, a înțeles care sunt așteptările și a elaborat un plan de reorganizare menit a satisface pretențiile sibienilor, iar aceste achiziții vin ca o confirmare a seriozității cu care  compania tratează responsabilitățile față de cetățeni. Achizițiile de utilaje noi sunt un pas important în eficientizare, dar – la fel de important – unul în direcția reducerii amprentei de carbon a activităților Societății de Drumuri”, a afirmat Daniela Cîmpean.

Președinta  Consiliului Județean Sibiu a mai spus că la nivelul întregului județ au fost modernizați complet  88 kilometri de drumuri în ultimii patru ani. În plus față de aceștia, în acest moment se desfășoară lucrări pe alți 35 de kilometri, iar alți 37 kilometri modernizați sunt în curs de receptionare de către Consiliul Județean Sibiu. 

Între noile echipamente prezentate de DPS SA  se află și câteva sărărițe noi de diferite capacități care vor intra în activitate din această iarnă pentru deszăpezirea drumurilor județene.

Din numărul total de utilaje achiziționate, doar trei sunt cumpărate în sistem leasing. 

La evenimentul de prezentare, directorul general al Societății de Drumuri a menționat în mod distinct implicarea Consiliului Județean Sibiu despre care a spus că este un acționar exigent, dar onest și că eforturile CJS în interesul public au fost un exemplu pentru DPS SA. De asemenea, Mihai Lisan a menționat susținerea Consiliului de Administrație, dar și interesul angajaților din companie.

„Societatea de Drumuri a devenit o companie modernă și sperăm că evenimentul de astăzi să transmită odată în plus acest lucru despre noi. Ne dorim  consolidarea numelui DPS SA , dar  și a  prezenței sale pe piață, astfel încât Drumuri și Poduri  să devină  și mai relevantă în rândul companiilor care oferă servicii similare”, a spus în încheiere directorul Societății de Drumuri, Mihai Lisan.

 

 comentarii
2 comentarii

Iti dai seama ce conducere este la DPS daca ei declara ca au cumparat utilaje dar nu are cine sa le utilizeze. Cum sa dai oameni afara si apoi sa iti dai seama ca ai cumparat cu 2 milioane de euro utilaje dar nu mai are cine sa le utilizeze. Dar ma rog sub conducerea lui Iohannis tara asta se duce de rapa. A ajuns sub conducerea lui Iohannis pnl un pesedeu galben.
Vivi Dragan
21.10.2022 19:47
EU AS FI FOLOSIT MANA DE LUCRU A ASISTATILOR SOCIALI SI ASA PRIMARIA LE DA BANI MACAR SA LUCRE CEVA PENTU BANII AIA -- 1)Cred ca utilajele sunt vechi in Vest si ei au acum ceva mai modern -- deci le paseaza la ?? sa nu zic prosti-?????- 2) utilajele consuma si fac poluare-- acum sar pe voi -ECOLOGISTII -3) Daca nu distrugeam industria noastra le faceam noi si banutii ramaneau in tara 4) Chiar ma intreb unde le veti folosii??
21.10.2022 20:49
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA